THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Palkatontyö on arkipäivää ja tästä varoitettu jo vuosia ja vuosia ....

Laitetaan heti alkuun jos paukapää asioista tietämätön narsisti natsi (kok) etupäässä alkaa urputtaa jotain muuta mikä on koko homman tarkoitus ollut vuosia Suomessa ja muuallakin euroopassa EU:ssa monessa maassa.

Esim. kaveri lomautettiin juuri postista taas kerran ja vain 30 vuotta työuraa takana, se korvataan sol:sta palkatuilla halvemmilla työntekijöillä 2kpl tuli nyt. Tämä samaa tekee monet muutkin jopa valtion yhtiöt jne. Vanhat paremmin palkatut duunarit kenkää joilla vielä pitkät lomat joita ei oteta pois esim. posti ja vr ainasakin sekä ns. takuupalkka ja korvataan ne ulkoistusfirman kautta tai sitten törkeästi työttömillä palkkattomilla työntekijöillä. 

Eli tällä älyykkyys osamäärällä menty vuosikymmeniä Suomessa todella monessa paikassa, sanon uudestaan että jokainen  esim. Suomen kunta tekee tätä mutta ketään kunnanjohtajaa ei näytä kiinnostavan asia kun itse imuroidaan rahaa tilille kin ex-Neuvostoliitossa eli uusiliberaali kokoomuslaisethan on pääjoukkona ja muita sitten vähän joka paikasta ;-) Toisaalta olihan Adolf Hitlerilläkin tai Stalinillakin kannattajat kun vaan kannattajat itse hyötyivät tästä rahallisesti tai muuten ,_) 

Tämän takia ei kiinnosta koska hei me tienataan tällä.

Ja työttömät työllistää palkkaa saavia kuten vaikka näitä Lappeenrannassa ja tässä Imatralla.

OIKEA KUNTOUTUS on aivan erikseen mutta ei hyväksi käyttö töissä, jopa "vammaisia" käytetään h yväksi aivan törkeästi eikä makseta työstä palkkaa mutta toiset näitten takana taas haluaa palkan ja toisille voi olla suurikin. Miksi ! Kysykää ja jutelkaa näitten kyykyttäjien kanssa ;-)Tänne näitä orja työpaikkoja satelee minkä toimittajat vaan kerkee laittaa koko Suomesta. Orjafirmat


Isossa britanniassa liimataan tämmöisiä lappuja yrityksien oviin tai ikkunoihin tai mihin vaan paikkoihin jotka käyttää palkattomia työntekijöitä työvoimana.

Sitten ihmisten pitäs boikotoida näitä yrityksiä aina koska ei nää touhut muuten lopu koskaan 
Suomesta ja EU:sta on jo tullut suuri palkkattomien töiden luvattu kehto jossa toiset saa samalla töistä palkkaa ja toiset eivät.

Lähde : http://edinburghagainstpoverty.org.uk/


Ei kommentteja: