THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 11. elokuuta 2016

Työpaikkakiusatun päivä on painajainen: "Mieluummin työtön kuin kiusattuna töissä"

Harvoin tämä jos koskaan menee niin että esim. siivooja kiusaa esimiestä, päälliköitä joita valtavasti, sekä muita huippu yksilöitä tai johtajaa tai jopa johtajia joita suur yrityksissä pitää olla kuin tatteja sateen jälkeen.

Ja se näissä on jännää että nämä kiusaajat eivät itse tajua että kiusaavat, saa nauraa tässä kohtaa.
Ja se näissä on myös ovelaa että nämä kiusaajat tosi monet palkitaan vielä kaikesta eli saavat hurjaa palkkaa ja pitävät itseään jumalaa suurempana.
Lähde: http://yle.fi/uutiset/tyopaikkakiusatun_paiva_on_painajainen_mieluummin_tyoton_kuin_kiusattuna_toissa/9082678

Tämmöiset linkit alempana kannattaa myös lukea jos moni edes ymmärtää mitään tai ei halua ymmärtää.

VAIHTOEHTO TARJOLLA :

Valtiovaraiministeriö julkaisee tänään budjettiehdotuksensa ja mielien muokkaus aloitettiin hyvissä ajoin. Ensin valtiosihteeri Martti Hetemäki kertoi naama peruslukemilla, että Suomen työllisyysaste on vain 68,5 prosenttia tavoitteena olevan 72 prosentin sijaan. Tosiasiassa työllisyysaste on jo nyt 72 prosenttia, kertoo toimittaja ja kirjailija Putte Wilhelmsson blogissaan.
Hetemäki tekee virkamiehenä ihan selkeää hallituspolitiikkaa kertoessan kansalle vaihtoehdottomana tosiasiana, että kasvavat tuloerot on vain hyväksyttävä ja saa vahvaa tukea Sammon konsernijohtaja Kari Stadighilta. Siinäs kuulitte, kansalaiset. Tehkää enemmän työtä pienemmällä palkalla, jotta rikkaat saavat enemmän rahaa.
Työ on parasta sosiaaliturvaa vain silloin, kun siitä maksetaan palkkaa.
Lue tästä alta lisää.

Aatsipoppaa, herrat keitti soppaa…

Ja siinä sopassa me nyt olemme kaulaamme myöten. Eivät toki herrat itse, mutta me muut. Juha, Martti, Timo ja Kari esiintyvät tänäänkin lehtikuvissa ankaran tummissa puvuissa, harmaalla taustalla. Viimeistään siitä kansa ymmärtää, että nyt on vuorossa vakavaa asiaa. Helsingin Sanomien artikkelin mukaan myös esitetyt ehdot ovat marttimaisen ankaria:
”Joko laitetaan työllisyys kuntoon, tai tehdään lisää sopeutustoimia tai luovutaan velkaantumisen taittamisesta” määrittää valtiosihteeri Martti Hetemäki talouden tilannekuvan. HS 10.8.16
Alaotsikossa kehotetaan isällisesti kaikkia valmistautumaan myös ikäviin päätöksiin. Monet osaavat jo rivien välistä lukea, ketä ”kaikkia” tässä tarkoitetaan.  Hetemäki toteaa, että uusia työpaikkoja ei ole syntynyt toivotulla tavalla. Sen sijaan, että tästä tehtäisiin johtopäätöksiä toteutettujen toimien sopivuudesta tilanteeseemme, uhkaa Valtiovarainministeri Petteri Orpo uusilla leikkauksilla. Herrojen samansuuntaiset lausunnot sopivat niin herttaisesti yhteen, että voisin väittää kyseessä olevan sovittu taktiikka.
Lue tästä alta lisää.

Ei kommentteja: