THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Työtön mene töihin - palkka ei ole tärkeä kun töitä tehdään - eikä palkan suuruuskaan vaan että ei syrjäydy yhteiskunnasta sanoo huippuviisaat

En jaksa kuin jakaa Tepon sarjakuvia, Olympialaisten katsominen 24/7h on vienyt kaikki voimani ;-) Olen aamupäivisin joskus käynyt metsässä sauvakävelee tai pyörällä ruokakaupassa jotta en joutuisi kuntouttavaantyöhön leikkimään levyraatia tai istumaan muumiona 4 tunnin arestia.

Eikun kävin k-raudassakin ja sain vaneria ilmaiseksi eli lavojen pohjavaneria ja sanoivat vie pois niin paljon kuin haluat yhteen pikku juttuun.

On tää yhteiskunta aika hupipaikka mitä huippuyksilöt laukoo päästään työttömistä kun ovat pihalla enemmän kuin kaikki suomen lintulaudat ja lintupöntötkin.

Ei kommentteja: