THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 14. heinäkuuta 2016

Tiedoksi : TE-toimiston ja sosiaalitoimiston virkailijat rikkovat lakia

Laitan tämän tänne jakoon jos joku ei tiedä tätä kun kyykytetään vuodesta toiseen vaan sekä käytetään hyväksi.

Tärkeää tietää työkokeilusta ja kuntouttavasta työtoiminnasta 4h
Monikaan ei tiedä, että lain mukaan teidän ei tarvitse tehdä kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa kuin 4 tuntia / päivä töitä ei yhtään enempää. Lisäksi se riittää, että teette 4 tuntia yhtenä päivänä viikossa. Tämä asia on hyvä tuoda esiin jo aktivointi suunnitelmassa, että ette tule tekemään yhtään enempää kuin 4 tuntia / 1 päivä / viikossa.
Onkin tärkeää, että jokainen ymmärtää teidän ei tarvitse tehdä kuin 4 tuntia yhtenä päivänä viikossa ilmaiseksi töitä. Jos haluatte maksimoida 9€ kulukorvauksen teette 4 tuntia viitenä päivänä viikossa, ette yhtään enempää.
Kaikki kuntouttavassa työtoiminnassa ja työkokeilussa olevat ovat oikeutettuja sosiaalitoimiston matkakorvaukseen, jota pitää itse hakea jotta sen saa.
Lue tästä alta lisää.
Ja valittakaa oikeusasiamiehelle ja aluehallintovirastoon kaikesta, pian lähteekin täältäpäin oikeusasiamiehelle viestiä taas miten te-keskuksen esimies/johtaja valehtelee päin naamaa asioita sekä keksii juttuja.
Aivan fantastista tuumaa monet huippu karpaattien nerot sekä ajatusten tonavat ;-)
Ei kommentteja: