THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Tiedoksi : Viime viikolla Fazer julisti Suomi Areenan paneelikeskustelussa, että työelämä kuuluu kaikille -

Fazerin lahja satavuotiaalle Suomelle


Laitan tännekkin tiedoksi tästä Fazer tapauksesta. Fazer tuhoaa ihmisten kommentteja urakalla Facebookista ja väittää ei mitään olla tuhottu vielä naama pokerina.

**********

Tämä hyväntekeväisyys olisi todella hienoa, jos tarjolla olisi palkkatöitä juuri vaikeasti työllistyville ja osatyökykyisille. TE-palvelujen sivuillaan julkaisema ilmoitus kertoo kuitenkin jotain ihan muuta.

Koko tapauksesta ja erityisesti Fazerin tiedotusoston toiminnasta on Wilma Karikko kirjoittanut erinomaisen yhteenvedon Ämmät-blogiin. Fazer näyttäytyy hyväntekijänä ja mittavan sijoituksen tekijänä. Tosiasiassa sen sijoituksen tekevät ELY-keskus ja TE-palvelut, jotka hankkivat rekrytoitavan ilmaistyövoiman. Työn tekevät palkattomat työntekjät. Fazer korjaa hyödyn ja saa vielä hyväntekijän maineen.
Palkaton työvoima on tullut jäädäkseen ja toiminta saa koko ajan uusia muotoja. Kirjoitin viime syksynä jutussani Kaikkihan niin tekevät näin:
Kansakunnan päähän on saatu iskostettua ajatus, jonka mukaan työttömät ovat kaikkien käytettävissä olevaa ilmaistyövoimaa, jota saa ja jota pitää pakottaa tekemään mitä itse kukin saa päähänsä. Heitä on saatava yrityksiin, heitä on saatava lunta kolaamaan ja lehtiä haravoimaan, heitä on saatava vaikka huussinalusen tyhjennykseen, koska veronmaksajat kustantavat heidän elatuksensa. Heidän pitäisi ottaa kiitollisina vastaan joka ikinen tarjottu homma eikä mitään mutinoita palkasta saa kuulua.
Minä tiedän, että aihe ei teitä hirveästi kiinnosta. Ehkä se kiinnostaa sitten, kun huomaatte tulleenne itse korvatuksi palkattomalla rekrytointikoulutettavalla. Fazer taisi juuri hankkia palkattomia työntekijöitä korvaamaan viime syksynä irtisanotut 40 työntekijää ja sitä kehutaan yhteiskunnalliseksi vastuunkantajaksi.
Lue tästä alta lisää näistä linkeistä jos et ole facebookissa tai muualla mediassa huomannut näitä uutisia eri pakoissa.

Fazer lupasi töitä 125 vaikeasti työllistyvälle – bloggari: tosiasiassa tarjoaa ilmaistyötä hyväkuntoisille

ILMAISTYÖTÄ FAZERIN PARHAAKSI

Fazerin lahja satavuotiaalle Suomelle jäi hieman kolkuttelemaan

Toiseksi, irtisanoitte juuri syksyllä merkittävän määrän ihmisiä. Olisi kannattanut etukäteen miettiä joku hyvä vastaus tähän ja näin ennakoida tämä kysymys, joka varmasti nousee esiin:
Ja miten sattuikin irtisanotuilla oli 9kk suoja päästä takaisin Fazerille takaisin niin heti tämän jälkeen tännekkin pitää saada palkattomia orjia. VMP sanon mie.

Ei kommentteja: