THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

KUNTOUTTAVAA TYÖTÄ TARJOTAAN LIIAN MONELLE

Lukekaa tästä alta lisää. Mutta miten nämä on mahdollista, tarvitaan joka kuntaan ihmisiä joilla ei ole kaikki palikat  päässä kohdallaan koska eihän näitä touhuja voi muuten pitää yllä. Ja näitähän löytyy tästäkin maasta kun näille maksetaan kaikesta rahaa jota kutsutaan palkaksi vain ja sitten voivat sanoa teemme töitä kun kyykytämme ihmisiä. Hah haaaaaaaaaaaaaa

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3566682-kuntouttavaa-tyota-tarjotaan-liian-monelle

Lähde : https://demokraatti.fi/ministeri-lindstromille-rajut-pyyhkeet-vastauksesta-kay-ilmi-hallituksen-taydellinen-vieraantuminen-pitkaaikaistyottomien-arjesta/

Sitten joillekkin on te-keskuksen valopäät ja muut karpaattien nerot ja ajatusten tonavat sanoneet että kuten yhdelle 35 vuotta hitrasille että kun olet 57v voisit mennä hitsauskurssille. Sanoi päin naamaa idiooteille että mene hoitoon. Samaa tehty rakennusmiehille tai että saat 30 vuoden työuran jälkeen 1200€/kk palkkatuen eli palkan kun teet rakennustöitä. Tällä tasolla Suomessa liikutaan ja liikuttu vuosikymmeniä joita ei vaan monet ole tienneet ennen internet aikaakaan.

Ja monien on palkka näihin osallistua koska ei kaikki saa toimeentulotukea vaikka ei olisi tilillä rahaa euron latia jota ei monet tajua myöskään eli jos et suostu ala varkaaksi tai etsi jostain ruokaan rahaa ja laskuihin. Karenssi jos otettas pois nähtäisi kuka näihin lastentarhan touhuihin osallistuisi oikeasti. Ja toiset tekee myös ja valtavat määrät ihmisi täysin samoja töitä joista toiset saa OIKEAA PALKKAA kun toiset tekee samaa työtä ilman palkkaa tai saavat onnettoman palkatuen 1200€/kk.

No turvapaikan hakijoista monet odottaa halpaa tai ilmaista työvoimaa on totuus. Sitten kun ne tekee orjana voi sanoa töitä voidaan haukkua suomalaiset työttömät paskoiksi taas.

Tänne tulee koko ajan aivan ihania orjatöitä eli mitkä työpaikat kannattaa kiertää kaukaa eikä olla missään tekemisissä näitten ihmisten kanssa ja yritysten sekä kuntienkaan.

Ja muistakaa kirkko ja seurakunnat käyttää myös aivan härskisti kuntouttavissa töissä ihmisiä kun vieressä toiset imuroi yli 100 000€ palkkoja naamapokerina saarnaamalla jumalasta.

Lue tästä alta lisää ja lisää linkistä, toimittajat kyseli miulta vaikka mitä kuukausia sitten ja annoin nimen tai ensin otin itse yhteyksiä toiselle puolelle Suomea tietenkin koska en laita nimiä tästä casesta jotta luottamus säilyy ja näin sovittu monasti kun kysytään voinko jakaa täälläkin näitä asioita. Olisimpa toimittaja ja saisi vielä palkkkaa kaikesta mutta menee tämä näinkin jos saan työmarkkinatuen ja annettas olla rauhassa jos ei ole OIKEITA PALKKATÖITÄ niin sitten niitä ei ole koska muuten asiat hyvin kuitesnkin kun varmaan ainaskin puolimiljoonaa kärsii oikeasti Suomessa :-/

Tyhmä pärjää vähällä, viisaalle ei riitä mikään.

Tässä tämä tositarina (sovimme että laitan tänne jakoon)

Siskonmies toista kesää "kuntouttavassa" työtoiminnassa paikallisen seurakunnan hautausmaalla.

Oli niin pystyvä ja hyvä työmies viimekesänä että pestiä jatkettiin syksyllä vielä kuukaudella ja kehuttiin maasta taivaaseen, tekihän hän kaikkia niitä töitä siellä johon muuten olisi pitänyt oikein palkata joku, ihan uurnahautojen kaivuuta ja havutusta myöten !!

No kehottivat häntä hakemaan samaa työtä oikein palkattuna tänä kesänä..ja Jussihan teki työtä käskettyä...lähetti työhakemuksen aivan ensimmäisten joukussa ellei ensimmäisenä tänä keväänä. Mites luulette käyneen..juu..eipä saanut Jussi palkallista työtä ei.!! 

Sensijaan tuli kirje jossa häntä ONNITELTIIN, oli tullut valituksi "kuntouttavaan" työtoimintaan samaan hommaan jota palkallisena haki. Senverran oli hyvä työmies että viimekesäinen 4 tuntia per päivä oli korotettu tänä kesänä 6 tuntiin päivässä !! SAATANA SANON MINÄ !!

Lähde : http://vehkanen.blogspot.fi/2014/08/nyt-paloi-kaamit-jumalan-siunausta.html


Ei kommentteja: