THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Uutisia Suomesta : Palkaton harjoittelija palkanlaskentaan ---> Työvoimapula riivaa Suomea

Palkaton palkanlaskija :

Barona Logistiikka hakee palkatonta harjoittelijaa palkanlaskentaansa. Orjatyö sisältää lomakkeiden tallennusta, palkka- ja työtodistusten tekoa, palkanlaskentaa ja laskutusta, työntekijöiden tiedusteluihin vastaamista sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Orjalta vaaditaan mm. kiinnostusta palkanlaskentaa kohtaan, omatoimisuutta ja rohkeutta.

Täytyy olla tosi fantastiset esimiehet ja johtajat jotka saa palkkaa itse kyllä ;-)
Lähde : https://www.facebook.com/Orjafirmat/?fref=ts


Työvoimapula riivaa – Yritykset haluavat maahanmuuttajia


Huumoria kehiin valtiosta nimeltä CCCP eikun siis Suomi Finland. Neuvostoliitossa oli työttömyys prosentti nolla (0 %) mutta suurin osa saanut rahalla vaan kuin kurjuutta ja samalla tiellä ollaan. Kansa on äänestänyt umpi porvarihallituksen jossa pitää olla orjia. Fantastis, "hei, me tienataan tällä" mutta ketkä me ;-)

Menkääs töihin nyt koska hanurit odottaa ;-)
Firmoilla on tapana sertifioida sitä sun tätä.
Omaa tointaansa prosessejaan ja työntekijöitään.
Koko huuhaa touhu maksaa maltaita ja vie tehokasta työaikaa ja resursseja uskomattoman määrän. Kun sertifikaatti on kourassa voikin hommat sitten unohtaa. Silmänpalvontaa ja vedätystä koko touhu.
Suurimmat sertificaattien saalistajat ovat heikoimmat lenkit jotka tarviivat lappuja osaamattomuutensa ja aikaansaamattomuutensa tueksi.
Lisäisin turhuuden joukkoon vielä yhden sertificaatin.
Sertifioitu perseennuolija:
Sertificaatti iroaa ainakin sillä että palavereissa esittää aktiivisesti kysymyksiä ja pikkasen jopa kyseenalaistaa esimihen päätöstä. Esitää muutaman kohdentavan kysymyksen ja lopulta myöntää että näinhän asia loppujen lopuksi olikin. Samalla lipevästi ilmoittaa että pomo oli oikeassa.
Yksilöltä ei kuitenkaan löydy selkärankaa oikeasti vastustaa ketään itseään ylempänä olevaa, saatikka pitää kiinni mielipiteestään vaikka esimies olisi ilmeisen väärässä.
Sertifioitu perseennuolija ottaa actionpointteja, mutta delegoi homman lopulta muille ja seuraavassa palaverissa clousaa pointit.


Työministeri on käynyt kovasti ainaskin kuntoilemassa eikä maannut vapaa-ajalla sohvalla ;-) ;-) ;-) Ai mutta tämä lausuntohan tuleekin suoraan sohvalta.

Totuus koskee

Mikäli orjuus olisi vielä laillista, se lopetettaisiin liian kalliina


Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

Ahkera työläinen 

Jos ihminen saa tehtyä työnsä vaikka neljässä tunnissa, hän ei saa lähteä pois työpaikalta.
Mutta jos hän tekee saman määrän töitä kahdeksassa tunnissa kaikki on ok sitten.
Jos ihminen saa samaan työhön kulumaan 12 tuntia aikaa on hän ahkera.

Eikö tasa-arvolaki koske työttömiä = EI


Ei kommentteja: