THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Rip Kirpy työllistää ja pitänyt itse lomaa samalla

Uusia tulee ehkä piankin tai sitten ei kun sarjakuvataiteilija Teppo tekee näitä ja välillä pitää ladata akkujakin. Alla sekoilee taas tekstit ja en katso enempää miksi näin tekee monasti.


Työstä pitää saada kohtuullinen korvaus

Sosiaalisessa mediassa on kohuttu työpaikkailmoituksesta, jossa etsitään HR-harjoittelijaa merkittäviin projekteihin kuudeksi kuukaudeksi – ilman korvausta. Vaikka useat somegate-ilmiöt ovat niin sanotusti myrskyjä vesilasissa, on tuohtumiseen tällä kertaa vankka peruste: tehdystä työstä pitää saada kohtuullinen korvaus. Palkattomuutta ei voida perustella ”näköalapaikalla” tai ”uramahdollisuuksilla”.

Lue tästä alta lisää.


Tiedoksi että elokuussa tai syyskuussa tulee toimittajilta tietystä firmasta laaja raportti orjista sekä kuntouttavastatyöstä tai tulee milloin tulee kun kysyin päätoimittajalta alkuviikosta.Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: