THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Työttömyydestä tuli bisnestä

Tämä on niin herkullinen aihe että työttömyys on bisnestä ja tämä tarkoituksella tehty ja luotu.

Ihmisten auttamista unelmien saavuttamisessa vai poliittisbyrokraattinen patenttiratkaisu, jolla kaunistellaan työttömyystilastoja?
Työvoimakoulutus ja sen hyödyllisyys herättävät intohimoja sekä kurssituksen kohteissa että poliittisissa puolueissa.

Tästä alta voit lukea lisää kuinka tehdä kovaa tulosta työttömiä hyväksikäyttäen te-toimistojen sekä kuntien avustuksella yms.

Itse tajusin jo ala-asteella 8 vuotiaana että töitä tehdään siksi että siintä saadaan rahaa elämiseen eikä tarvittu mitään tämmöisiä huuhaa keksittyjä touhuja. Käytiin koulu, valmistuttiin, mentiin töihin josta saatiin aina palkkaa jolla tuli myös toimeen. Jos ei ollut töitä sitten ei ollut, mutta töistä aina maksettiin palkkaa muuten kuin muodon vuoksi tilastoja siivoten nykyään. Ei vaadi kuin apukoulun jotta tajuaa tämän kun monet edes yliopiston käyneet ei nykyään tätä ymmärrä edes kun ovat syrjäytyneet täysin yhteiskunnasta.

Lähde : http://www.vihrealanka.fi/uutiset/ty%C3%B6tt%C3%B6myydest%C3%A4-tuli-bisnest%C3%A4 

Lähde : http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/116331-ts-tyottomien-%E2%80%9Dpakkokursseilla%E2%80%9D-laihat-tulokset

Tästä voit lukea näistä F.E.C koulutuksista.

F.E.C. - Paritusta vai laillista ihmiskauppaa?

Lähde : http://kimmokautio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130663-fec-paritusta-vai-laillista-ihmiskauppaa

Toinen on nämä F.E.C koulutuksia tarjoavat firmat ja ketkä näitä tarjoaa.

F.E.C-ohjelmien toteuttajat

Aalto University Professional Development
Amiedu
Helsingin yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia
Management Institute of Finland MIF
Markkinointi-instituutti
MJS-Training Oy
Primetieto Oy
Saranen Consulting Oy
Suomen ympäristöopisto SYKLI
TalentGate


Tässä muutama keskustelu linkki asiasta.

Mikä on "loispummiyrittäjä"?

Palkattomiin töihin pakotetut 

Rankaiseva työvoimapolitiikka 

Näissä ei ruudinkeksijä tarvitse olla miksi näitä tehdään, siksi koska työttömillä käyty bisness on todella suuri josta tietyt hyötyy rahallisesti helvetin hyvin naamapokerina, sama kuin pikavippifirmat hyötyy työttömistä koska työssäkäyvät hakee lainaa tai ottaa lainaa pankista ainoastaan ;-)

Ahneus on suuri sairaus ja mätäpaise yhteiskunnassa jossa käytetään tarkoituksella toisia eli työttömiä hyväkseen josta itse hyödytään rahallisesti.

LOPUKSI : Voi näistä jollekkin ollakkin hyötyäkin mutta suurimmalle osalle nämä ovat täysin pakkopullaa ja väkisin mentävä karenssin uhalla. Pitäisi kokeilla vaikka yksi vuosi että kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen niin näkisi moni haluaa te-keskuksen "palveluita ja kursseja."

Ihmiset menee siksi töihinkin että saavat siintä rahaa, jos joku väittää muuta niin luopuu palkasta samantien ja tekee ilman palkkaa loppuelämän töitä sitten työmarkkinatuella + 9€ kulukorvauksella. Kummasti ei ole halukkaita tähän ollut vapaaehtoisesti ;-)

https://www.facebook.com/tht.ry




Ei kommentteja: