THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kolme versiota samasta asiasta; aktivointi, pakko ja tilastollinen huijaus

Laitetaas tämmöinen tännekkin jakoon sosiaalisesta toisesta mediasta.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas.
Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.

Esittelen ensin viranomaisten ja poliitikkojen version samasta asiasta. Jokaiselle kansalaiselle taataan jatkossa oikeus olla mukana yhteiskunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Kenenkään ei tarvitse enää jäädä kotiin vain oleskelemaan.

Olemme kehittäneet jo pitkään ja harkitusti erilaisia osallistuvia ja aktivoivia toimia ihmisten parhaaksi. Pyrimme tekemään kaikkemme, ettei kukaan jäisi yksin kotiinsa murehtimaan asioita vaan hänellä olisi mielekästä tekemistä.

Erilaisia toimenpiteitä on kokeiltu jo vuosia ja olemme nyt päättäneet ottaa ne koskemaan kaikkia ihmisiä, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa avoimilla työmarkkinoilla. Onnellisuus maassamme tulee lisääntymään.

******************************************
Tilastonikkareille Virtasen perhe on oiva esimerkki siitä, kuinka sanonta valhe, emävalhe ja tilasto pitää paikkansa. Koska kaikki nauttivat osallistuvaa sosiaaliturvaa ja ovat aktivoituja ei heitä lasketa työttömiksi. Jokainen perheen jäsen tekee toki töitä, mutta kukaan kolmesta ammattitaitoisesta terveestä ihmisestä ei saa palkkaa.

Eläke ei kerry, vuosilomia ei ole eikä myöskään työterveyshuoltoa. Ennen tätä olisi kutsuttu orjatyöksi. Nyt tämä on aktivointia ja osallistumista ja pikkukaupungin työttömyystilastot ovat kaunistuneet kolmella. 

Koska aktivoituja on paljon, työttömyysprosentti on saatu laskettua 20 prosentista kymmeneen. Tämä kuvitteellinen esimerkki keksitystä perheestä kertoo, mitä Suomen kansalle on luvassa. 

Lue koko kirjoitus alta mistä on kysymys, ihmiset ovat tämän kekseliäisyyden takana ja tämä tulee lisääntymään koko ajan jos ei todellakin tehdä jotain.

Lähde : http://www.nyysisuomi.fi/?p=346

Ei kommentteja: