THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 3. helmikuuta 2014

Lastensuojelusta on tullut tuottoisaa bisnestä - työttömien bisneksen kanssa

Itse olen tyytyväinen, jos edes yksi lukija nauroi, itki tai kirosi helvetisti ja polki jalkaa maahan huutaen, että OLET VÄÄRÄSSÄ.

Jaksampas kirjoittaa mitä edelliseen kirjoitin, kohta aletaan kilpailla kumpi näistä bisneksistä on tuottoisampaa toimintaa. Kyllä ihmiset on viisaita kun keksivät miten sitä rahaa voidaan luoda ;-)

Lastensuojelusta on tullut tuottoisaa bisnestä ja työttömien avulla käyty bisness myös.

Kyllä vielä työttömillä käyty bisness on paljon paljon isompi bisness josta hyötyy valtava määrä ihmisiä ja sadat tuhannet ja jopa 500 000 kärsii. Lapsilla hyötyviltä jos kysyttäisi miltä tuntuu tämä bisness niin vastaus olisi teen vain työtäni. PRKL. MITVIT. Kysyn että miksi pitää suostua kaikkeen paskaan rahan rahan rahan takia ainoastaan oma minä mielessään.

Tämä on vaan nykyaikaa kun toisilla ei ole mitään tunteita eikä empatioita vaan sanotaan teen vain työtäni vaikka toiset kärsii. Eihän tää näin prkl voi mennä.

Kansainväliset pääomasijoittajat ovat jo haistaneet lastensuojelussa markkinaraon, eikä se yllätä. Tutkimusprofessori Matti Rimpelä sanoo toiminnan olevan täysin bisneslogiikan mukaista.

– Taloudellisesti osaamattomat kunnat ovat luoneet tilanteen, jossa kysyntä ja tarjonta ovat epätasapainossa. Lapsibisnestä ei valvo kukaan.

Lue tästä alta lisää jos kiinnostaa tämä bisness toiminta.

Lähde : http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/06/16/lapsibisnesta-ei-valvo-kukaan/201231577/137 

Lähde : http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9664 

Koulutusbisnestä TE-toimiston tuella: Työharjoittelua vai työläiskauppaa?
F.E.C. – Paritusta vai laillista ihmiskauppaa

Lähde : http://kimmokautio.blogit.hameensanomat.fi/2013/01/22/f-e-c-paritusta-vai-laillista-ihmiskauppaa/

Lähde : http://fifi.voima.fi/artikkeli/2011/lokakuu/nakokulma-tyottomyystoimisto

Kopioin nämä joten ei tarvia itse kirjoittaa tänään paljon mitään ja miettikää nyt mistä on oikeasti kysymys. Ei vaadi olla järjen jättiläinen edes jos ei ymmärrä tätä.

Lapsia, työttömiä, köyhiä pitää auttaa eikä niin että niitten avulla hyödytään rahallisesti älyttömästi tarkoituksen hakuisesti ja naamapokerina puhutaan puuta heinää odottaen taas seuraavaa tiliä.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.

Ei kommentteja: