THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 25. helmikuuta 2014

Kansalaiset feat. Medborgare: Olen suomalainen

"Uusi musiikkivideo "Olen suomalainen"

Näyttää suomalaisuuden vuonna 2014. "Olen suomalainen" -musiikkivideo esittää suomalaisuuden sellaisena kuin sen tänään näemme: koko ihmiskunnan perhealbumina. Videolla esiintyy yli viisikymmentä suomalaista. Näemme muiden muassa meksikolais-suomalaisen korutaitelijan Jaime De Vizcayan, taekwondon Suomeen 1970-luvulla tuoneen korealaislähtöisen Dae Jin Hwangin ja eduskunnassa vaikuttavan, vuoden pakolaisnaiseksi valitun afganistanilaistaustaisen Nasima Razmyarin. Suomalaisia yhtä kaikki."


Ja jos kuulen että näitäkin kuten Suomalaisia yli 100 000:ta vuodessa laitetaan palkattomiin töihin karenssin uhalla niin kostoni on suoloinen jonka takaan monien kanssa median kanssa joka on varmaa. Ministeriöön on jo avattu yhteys ja varoitan koska mie en pelkää tätä yhteyskuntaa vaan yritän auttaa jopa miljoona ihmistä koska te-toimisto vittuli vanhempien auttamisesta jota en anna koskaan anteeksi enkä paikalliselle pajalle koskaan.

Paitsi jos rukoillaan koko kansan edessä polvillaan Imatran kävelykadulla suorassa tv- lähetyksessä voin harkita asiaa. Miuta ja ex-vanhempiani ei ole koskaan loukattu näin paljon ja kosto elää joka päivä sydämmessäni. sekä vanhempien haudassa.

Jokainen rasistinen kommentti on liikaa.

Mie varoittanut aiemminkin ja bassoradion ohjelmaa kuunteli 300 000 Suomalaista. Kunnioittakaa kaikkia ja etenkin työttömiä sekä köyhiä aina. Voin munata kenet vaan hetkessä kavereiden kanssa median avulla ja miettikää. Emme halua tätä vaan arvostakaa jokaista ihmistä ja ulkomaalaisia myös täällä Suomessa. Mie varoittanut aina ja alla yksi pieni video. prkl nyt jo pitäkää se turpanne kiinni.
Saakuri Imatran puuhapaja on täys sekopäitä täynnä sdp demareita mitä kuulin. Hoitoon pitäs saada.


http://www.youtube.com/watch?v=v7ch4mJ51CA&sns=fb&app=desktop

Projekti muistui mieleen viime syksynä. Kappale ja video syntyivät talkoohengessä muutamassa kuukaudessa. Ne julkaistiin eilen, "noin 2000 puhelua myöhemmin".

Kappaleen sovitus on Totte Rautiaisen käsialaa, ja se julkaistaan videon ohella ei-kaupallisena cd:nä. Videon ovat tehneet ohjaaja Petri Krook sekä kuvaajat Ossi Kajas ja Sami Kero.

Tämä on liikuttavin video maahanmuutosta Suomeen ikinä
Lähde : http://nyt.fi/a1305791706604




Ei kommentteja: