THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 23. elokuuta 2013

Vapaaehtoisen CV-netin laiminlyönti voi tuoda työnhakijalle karenssin - Työttömiä kyykyttämään palkataan 200 uutta työntekijää joille maksetaan palkkaa tästä

MUISTUTUS tännekkin. CV-netin saa vaan 2kk kerrallaan aktivoitua.
MIKSI. Siksi koska aina joku unohtaa tämän uusia niin se saa karenssia ja tulee säästöjä valtiolle. Samalla työllistetään virkailijoita, päälliköitä, tutkijoita, johtajia jne. jotta näillä ei lopu työt eli palkanmaksu jatkuu työttömien avulla.
Eli säästöillä elätetään toisia valtion työntekijöitä jotka saa palkkaa työstään jolla ei mitään arvoa monellakaan.

(typeryys on alati lisääntyvä luonnonvara)

Olen viimeaikoina jutellut yllättäen normaalien ihmisten kanssa te-keskuksessa, en tiedä onko tällä blogilla tai mainos sivulla tekemistä. Ja lukekaa blogilistaani joista saa paljon apuja sekä neuvoja. Ei kukaan ole seppä syntyessään, miekin välillä aivan ulalla kaikesta mutta jotain jäänyt päähänkin tai näin olen käsittänyt tyhmänäkin. Jos tulee virheitä yritän korjata myös niitä täällä parhaalla tavallani heti. Kaikki tekee virheitä aina.

Sitten päivän selvä asia jota ja vääristellään. Työttömät haluaa töitä, kaikki haluaa rahaa ja aivan sama tuleeko se töistä vai mistä. Jos et saa työstä rahaa niin miksi ihmiset ei luovu nyt HETI palkastaan töissä ja tekee töitään ilman palkkaa esimerkkinä sitten muille niin on puuhasteltavaa päivisin. Yleensä touhut perustuu ihmisten hyväksikäyttöön josta toiset hyötyy ja jotkut todella paljon kun toiset taas kärsii. Sitten pitävät itseään vielä viisaina.

LISÄYS : Siis talkoot, auttamiset vapaaehtoisesti ovat asia erikseen joita ei pidä sotkea koska näitä tehdään sydämmellä eikä väkisin aina. On paljon asioita joita ei tee mieli tehdä mutta jonkun ne on tehtävä. Tietysti joku sanoo että miksi pitää tehdä että antaa ihmisten kärsiä kun voi vaan maata sohvalla, just joo.

Muistutus :  Työtön ei saa edes auttaa kaveria .
työttömän on oltava yllättävän skarppina, jotta saa säilytettyä työttömyysetuutensa. Työtön ei saa välttämättä edes auttaa kaveria.

Tiedoksi : Kuka vaan voi saa työstään lopputilin ja samaan työhän hänet voidaan palkata uudestaan tekemään töitä ilma palkkaa eli tukia vastaan, suomeksi 9€ päiväkorvaus+työmarkkinatuki tai 1050€/kk palkka tuki tai korotettu palkkatuki n. 1200-1400€/kk brutolla vaikka se olisi samasta työstä saanut enne PALKKAA 2500-4000€/kk. Miksi näin, siksi jotta saadaa säästöjä ja voidaan toisen puolen palkkoja korottaa sekä päästään kyykyttämään näin alaisia karenssin uhalla.
Ja toiset uskoo kaiken uutisoinnin kuten Neuvostoliitossa valehdellaan päin naamaa tarkoituksellisesti.

Esim. Työkaveri oli vain 30v työuran jälkeen 867€/kk bruttopalkalla töissä. Yksi opetti vain 30v työuran jälkeen atk:ta 1050€/kk jne. näitä tapauksia pilvinpimein kun vaan kaikki tulee julki. Moni häpeää ja ei uskalla kertoa näistä. Mitäs sitä palkkaa maksamaan kun systeemissä voidaan käyttää ihmisiä törkeästi vaan hyväksi kun samalla toiset saa työstään palkkaa. TÖRKEETÄ VMP.

Sitten että monissa töissä allekirjoitetaan vaitioolo velvollisuus lappu jotta ei puhuta törkeyksistä eteenpäin ja mistään asioista. Sama kuin Snowden, Manning ovat kertoneet totuuksia kaikesta niin sitten ovatkin syyllisiä tietyn osan mielestä. Eli lapun allekirjoitus on tärkeämpi kuin olla rehellinen.

Onneksi omat asiat suht hyvin niin jaksaa paukuttaa monien monien muitten kanssa näistä asioista kaikille ja on näissä politikkoja, toimittajia ja muitakin mukana eikä vaan työttömiä.

Työvoimahallinto kannustaa työnhakijaa tekemään verkkoon vapaaehtoisen työnhakuilmoituksen CV-netin. Työttömälle voi tulla yllätyksenä, että työllistymissuunnitelmassa sovitun CV-netin unohtaminen voi tuoda kaksi kuukautta karenssia.
Jos asiakas sitoutuu tekemään CV-netin, sille asetetaan takaraja. Kaikki työnhakijat eivät ymmärrä, että CV-netti pitää silloin todella tehdä määräajassa, koska se on periaatteessa vapaaehtoinen. 

Tästä alta voi lukea lisää


Työttömiä palvelemaan palkataan 200 uutta työntekijää : 

Otsikkko tarkoituksella laitettu väärin. Se pitäisi olla näin "Työttömiä kyykyttämään palkataan 200 uutta työntekijää joille maksetaan palkkaa tästä". Ei nämä ihmiset kuin kirjaa tietoja, te-keskus palvelee eli Suomennan yrittää pakottaa ihmisiä hikpajoille, kuntiin orjiksi 9€ päiväkorvauksella tai 1050€/kk palkkatuella jopa täysiä ammattilaisia. Kuten jotkut opettaa vaikka ATK:ta toisille työttömille niin kaikki saavat saman 1050€/kk palkkaa bruttona osaat tai et osaa mitään. Todella järkevää eli täyttä kusetusta ja ammattilaisten hyväksikäyttöä jotta ei tarvia maksaa OIKEAA PALKKAA.

Sitten yritetään väkisin laittaa kursseille tai kouluun. Jos kyse pakosta siintä ei tule mitään, moni lähtisi opiskelemaan jos löytäisi omalta paikkakunnalta mieleisen kurssin tai koulun. Ja sitten jos itse opiskelee sitä ei lasketa miksikään. Miekään en ole opiskellut atk:ta vaan itse opiskellut täysin ja kaltaisiani on kymmeniä tuhansia Suomessa pelkästään atk:alalla. Tietysti muodollinen paperi olisi hyvä monelle vanhemmalla kun samoja insinöörin, di:n töitä voi tehdä vaikka ei ole mitään koulutusta. Toisaalta paper lapulla saa sitä palkkaa josta ympäri Suomea puhuttu 20 vuotta. Lappeenrannassa alkoi Suomen ensimmen tietotekniikan koulutus ja monet käytiin luennoilla töitten ohessa ja ei näistä mitään paperia saatu.

Sitten kun jotkut luulee tai kuvittelee että jos kirjoittaa jostain asioista ja kyseenalaistaa jotain että on kateellinen, paskan latvat. Päinvastoin säälittää monet ihmiset jotka tuhoaa hyvinvointi valtiota oma etu vaan mielessä. Toiset ei millään tajua tätä sosiaalisessa mediassakaan vaikka miten vääntäsi rautakangella asiat.

Työ- ja elinkeinotoimistoihin palkataan loppuvuodeksi noin 200 uutta työntekijää. Tavoitteena on purkaa toimistojen ruuhkia. Lisäksi TE-hallinnon puhelinkeskukseen palkataan kahdeksan uutta työntekijää. Kannatta lukea myös kuka elää ja kenen kustannuksella.

–Lisähenkilöstöllä vastataan kasvaneeseen työttömyyteen, työministeri Lauri Ihalainen sanoo tiedotteessa.

Palkkaamiseen käytetään työllisyysmäärärahoja. Puhelinpalvelussa lisäys on pysyvä. Myös TE-keskusten uudet työntekijät saattavat saada jatkoa ensi vuoden työllisyysmäärärahojen avulla.

Ja hyvä bisness kun puhelinpalvelu on maksullinen ja työttömiä satojatuhansia. 
TE-keskus siirretty turvallisuussyistä salaiseen osoitteeseen? Miksikö ? Pässitkin tajuaa tämän eli minäkin jopa.


Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

Ote MadVentures kirjasta: "Kun noilta reissuilta palaa, sitä huomaa, miten uskomaton mesta tänne on rakennettu.""Mikä?"kysyn."Hyvinvointivaltio. Ja miten järjettömällä tavalla sitä revitään alas! Kun on kontrastia kaatopaikkaan Phnom Penhissä, niin sitä kelaa,miten hyvin täällä on pullat uunnissa. Ja sitten oikeistovoimat repivät alas hyvinvointivaltiota, joka tänne on - uskomatonta kyllä -saatu rakennettua. Taas mennään perse edellä puuhun."
(kannattaa katsoa toi video ja käydä täällä Phnom Penhin kaatopaikalla jos mahdollista niin ajatusmaailma voi muuttua Suomalaisillakin että miksi kyykytetään työttömiä. Täällä pitäs olla Suomen kaikki tyky-päivät)


ps. miksi ei kukaan tule miuta auttamaan koskaan atk-ongelmissa kotia kun nytkin nää tekstit poukkoulee, siksi koska eivät saa rahaa tästä vaan ruokaa jne. Tohon satelliitti virittimeenkin pitäs asentaa uusin versio eikä siinä montaa tuntia mene (vtu) kun vanhasta siirtää kaikki tiedot, nyt joutuu itse tekemään kaiken kun voisi vaan makailla sohvalla kun joku toinen tekisi nää, törkeetä  !!!


Viikon vinkki : 

Mies meni tatuointiliikkeeseen ja halusi tatuoida satasen setelin kikkeliinsä.
-Miksi?, ihmetteli tatuoija.
Mies ei vastannut. Vaan antoi rahaa operaatiota varten. Työnsä tehtyä tatuoija yritti vielä:
-Jos kerrot, miksi halusit satasen kikkeliisi, niin saat rahat takaisin ja tatuoinnin ilmaiseksi.
Mies lopulta suostui, koska tarjous oli niin hyvä.
-Tein tauoinnin siksi, että
A) Tykkään leikkiä paljon rahan kanssa
:D Haluan nähdä rahan kasvavan
C) Aina kun vaimoni haluaa satasen, minulla on antaa se
 

Ei kommentteja: