THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 2. elokuuta 2013

TE-keskus siirretty turvallisuussyistä salaiseen osoitteeseen? - Romotken outo yhteistyökuvio - Yhteiskuntaan ei voi luottaa

Laitetaan tämäkin tänne ja ei nämä voi tulla yllätyksenä miten valtiolla on asiat. -90 luvulla kun valtio aloitti näitä ihani touhuja ptl-tele eryittämisenä niin tästähän on juteltu jokapaikassa vuosikausia ja juteltu mihin tää systeemi johtaa Suomessa (Eu:ssa) eli "kirjoitus muistuttaa aika tarkalleen 70-luvun taistolaisten puolustuspuheita."

Tapaus Sossou: yli 900 000 suomalaista ei täyttäisi oleskeluluvan tulorajavaatimusta. Vuonna 2011 kaikkiaan 800 000 suomalaista on tienannut alle 1 000 euroa kuukaudessa bruttopalkkana. Sitten te-keskus, kunnat palkkaa 1050€/kk töihin ja firmat karenssin uhalla joita ei luvuissa tai korotettu palkkatuki muutaman satanen lisää ja aivan sama mitä töitä teet karkeasti sanottuna.

Lähde : http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194830051641/artikkeli/tapaus+sossou+yli+900+000+suomalaista+ei+tayttaisi+oleskeluluvan+tulorajavaatimusta.html

Terveyskeskuksia lakkautetaan sekä rahoja kierrätetään veroparatiisien kautta sekä ulkoistetaan jotta voidaan siirtää tilille rahaa joillekkin lisää ja lisää jota kutsutaan työksi.

Sitten toiset sanoo varmaan näillekkin politiikassa oleville kirjoittajille että älkaa valittako, Suomeksi kuten Neuvostoliitossa tehtiin että olkaa hiljaa systeemi on hieno. Toiset ei tajua että ei kirjoittaminen ole valittamista vaan se on välittämistä puuttua paskoihin asioihin sekä saada poistettua vääryydet ja kusetus yhteiskunnasta, toiset näkee tietenkin asian juuripäinvastoin.

Ja toiset nauttii ihmisten kyykytyksestä, kusettamisesta ja kaikesta jota ei terveet ihmiset ymmärrä yhtään. Toisaalta onhan Stalinilla ja muillakin omat kannattajansa niin minkäs teet.

Eihän nää ole kuin alkusoittoa mitä tulee tapahtumaan. Lisää vaan palkatonta työtä tai paskapalkkatyötä karenssin uhalla niin koko baletti räjähtää käsiin josta hyötyy liian moni kun on tai pystyy olemaan törkeä sika tässä yhteiskunnassa. Toiset kun ei omista empatiaa niin tässä on lopputulos Suomessa.

Ja toiset sanoo ei pidä paikkaansa nämä kirjoitukset. Mistä näitä yhteiskunnasta erkaantuneita tulee jotka pihalla kaikesta kuin lintulauta mutta onneksi ei suurin osa kansasta.

TE-keskus siirretty turvallisuussyistä salaiseen osoitteeseen?

Ja puhelunpalvelu on maksullinen tietenkin jotta työttömät maksaa eli elättää valtion toisia loisia. Ja samalla pitää toisten tehdä töitä ilmaiseksi.

Tulipa omituinen uutinen vastaan. Pirkanmaan TE-keskus on kuulemma siirretty salaiseen osoitteeseen ja käytössä on ainoastaan puhelinpalvelu, syynä on toimipisteen saama raju palaute. Työntekijätkin pelkäävät. Alla Iltalehden tekemä juttu aiheesta, alkuperäinen on Aamulehden sunnuntaisin ilmestyvässä liitteessä, joka on ilmeisesti maksumuurin takana.

Tästä linkistä alla voi lukea lisää

Lähde : http://ilikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/146041-te-keskus-siirretty-turvallisuussyista-salaiseen-osoitteeseen

Romotken outo yhteistyökuvio

Saku Timonen “Uuninpankkopoika”- blogissa tarttui YLE:n uutiseen: “Ruotsalainen nettikauppa käyttää postitukseen työttömien pajoja”. Sakun kirjoitus on tyhjentävä ja vastaansanomaton. Siksi en toista samaa, vaan kehotan lukemaan Uuninpankkopojan kirjoituksen.
Minua alkoi kiinnostamaan, mikä tämä “nettikauppa” on? Jutun mukaan ruotsalainen.

Favopticin liiketoimintamalli “edellyttää ennenkaikkea tehokasta jakelujärjestelmää” (Favopticin esittelysivu). Sellaisen se on saanut Rovaniemeltä Romotken kautta. Taitaa myös olla varsin kustannustehokas.

Yksi asia kuitenkin on varma –  ”valmentaminen ja kuntoutus” ainakin silmälasialalle Rovaniemellä on turhaa.  Kaupungin omstaman säätiön avulla paikalliset optikot (lue: yrittäjät) ajetaan niin ahdinkoon, että työpaikkoja sieltä kyllä ei heru.

Tästä linkistä alla voi lukea lisää

Lähde : http://jaakkoporttidotnet1.wordpress.com/2013/07/30/romotken-outo-yhteistyokuvio/

Yhteiskuntaan ei voi luottaa

Hallituksemme koottiin häviäjistä ja takinkääntäjistä. Sitä pidetään kasassa väkipakolla, eikä kansa luota sen politiikkaan. Kansalaisten omat lakialoitteet tyrmätään suoralta kädeltä jo ennen kuin niihin tutustutaan ja demokratiamme tarkoittaa sitä, että päätökset tehdään Brysselissä meiltä kysymättä. 



Ei kommentteja: