THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 27. elokuuta 2013

Maan tapa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit

Tästä juteltu Neuvostoliiton romahduksen jälkeen, muistan kun -90 luvulla Venäläiset jutteli jo kun pääsivät tänne, pelkästään inkeriläisiä tuli kymmeniä tuhansia Lpr/Imatra alueella ja etenkin tähän missä nyt asun ja niitä tuli asumaan että Suomessa ei ole mafiaa vaan täällä on maantapa jolla otetaan rahaa tilille joka kuukausi tai sitten optioita tai bonuksia ja tätä kutsutaan työksi.

Sanottiin kaikki työpaikan kahviossa ja baareissa että näin on asiat (paitsi ei viisaat ymmärtäneet), toiset kysyi miten ne pystyy tähän, todettiin vaan että pitää olla törkeä, röyhkeä vailla empatiaa alaisiaan kohtaan ja nostavat hyväveli systeemillä vain omia palkkojaan koska se vastuu kasvaa.

Toiset sanoi mikä vitun vastuu jos duunarit tekee paskapalkalla töitä niin niillehän sitä pitäs myös maksaa oikeaa palkkaa koska ilman näitä ei firma toimisi tai valtion kunnan toiminnot. Ei se näin mene sanoo lukeneet viisaat naamapokerilla. Kunnassa on päättäjiä jotka antaa tehtäviä kavereille tai tutuille jotka saa näin vedettyä "työnä " kunnan rahoja itselleen.



Valtiolla samaa että tutut esim. konsultit tai muut asiat hoidetaan hyväveli systeemin avulla tietyille tai isot projektit jossa raha liikkuu niin otetaan kylmästi siivu rahaa tilille jota kutsutaan työksi niin se on sallittua vaikka ei tehtäisi kuin muodonvuoksi jotain, vaikka nenää voi kaivaa tai lusikalla ojaa tai puukolla metsää kaataa sekä näpytellä mikrolla raportteja näistä päivät pitkät että täsä on lopputulos ja kiitos se on 700 000€ työtä nyt tehty ja uutta kehiin hyvävelien avulla.

Termillä maan tapa on perusteltu niin säätiölain rikkomista kuin liikemiesten ja poliitikkojen läheisiä suhteitakin – ja lisätty pääministerinkin suulla, että näin on toimittu vuosikymmeniä. On annettu ymmärtää, että koska näin on ollut aina, asiassa ei ole mitään väärää tai tuomittavaa.

Tällainen toiminta täyttää Euroopan unionin 1990-lopulla antaman järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön.
Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja 11.
Kriteerit ovat seuraavat:
1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.
2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät.
3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.
4. Käyttää sisäistä kuria.
5. Epäillään törkeistä rikoksista.
6. Toimii kansainvälisellä tasolla.
7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.
8. Käyttää peiteyhtiöitä.
9. Harjoittaa rahanpesua.
10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.
11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä.

Tästä alta voi lukea lisää minkälaisessa maassa elämme, Kirjoittaja on järjestäytyneen rikollisuuden eri muotoja tutkinut toimittaja ja tietokirjailija joten sille voi valittaa että ei pidä paikkaansa koska näitä ihmisiä löytyy Suomesta aina ja liikaa.

Lähde : http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Maan%20tapa%20t%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4%20j%C3%A4rjest%C3%A4ytyneen%20rikollisuuden%20tunnusmerkit/1135250438297?ref=fb-share 





Ei minulla ole lyhyt pinna
Minulla on vain nopeat reaktiot paskapuheisiin



Ei kommentteja: