THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kuvastaa mistä on kyse

Yksi kehuu ideanikkaria ja toinen taas ei. Kumman puolella itse seisot tai olet !

Vieläkään ei kukaan ole tullut miulle vapaaehtoisesti siivoamaan, pesemään ikkunoita, tiskaamaan, katsomaan atk-ongelmia, satelliitti ongelmia, polkupyörä ongelmia jne. Teen ruokaa mutta ei vaan ole halukkaita mutta pyytäjiä itselle riittää vuosikymmenestä toiseen kun itse vaan maataan sohvalla.

On ihmiset törkeitä että haluavat kaikesta vaan itse rahaa ja sitten orjia itselleen jotka voi vielä syyllistää jotta ego kasvaa.

Yksi kaveri kertoi että tuttu kysyi maalaatko hänen puuaidan että hän toi Virosta viinaa. Sanoi maksatko vaikka edes 200€ että menee hitosti aikaa ja tällä on rahaa eikä köyhä. Haukkui kaverin aivan pystyyn muitten kanssa kun kieltäytyi ja sitten otti firmasta maalaajan joka maksoi 600€ että silleen, nykyaikaa. Jälkeen päin kaverini kysyi että miksi et itse maalannut sitten kun haukut syyttömiä ketkä ei suostuneet, sanoi ei huvita ja haistatti veet päälle miksi et auta ja tosi juttu.

Lisään tähän että yksi kaveri ei saa millään palkkaa lisää kun ei ole Insinöörin&Yliopiston koulutusta eikä mitään atk alalla siis. Tekivät töissä erikois lapun jotta sais edes vähän sinnepäin olevan palkan vaikka sen pitäs saada kaikkein kovin palkka.
Kertoo hyvin persereikä Suomesta, nyt joku kysyy miksi se on siellä töissä, lähteekin heti pois kuten yksi toinen lähti etelään ja ne jää jotka ei osaa mitään koska saahan palkkaa tekemättä mitään kun titteli oikea mitä kaikki puhuu. Ei se ole katkera vaan vittuuntunut jo 15 vuotta ja sanoin sille tervelua todellisuuteen ja pomot ei tiedä mistään mitään eikä monikaan keneltä kysyisi apua vaikka muilla on koulutus alalta vielä, selitystä selityksen perään.

Unohtui vastuusta pitää maksaa, koska voi saada hyvät erorahatkin tästä joilla elää loppuelämän.


RÖYHKEYS JA KUSETUS SE ON MIKÄ KANNATTAA








Lähde : https://www.facebook.com/pages/Anarkistimeemit/625754567450850


Ei kommentteja: