THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 6. elokuuta 2013

Tempputyöttömyys ei ole tempputyöllistämistä kummempaa - Työttömien kannustajat

Laitetaas tänne lisää tästä sonnasta, vielä tohtorin tutkinto vaaditaan näihin. Jos palkan saanti ei ole tärkeintä työstä miksi sitten nämä lässyttäjät itse haluavat lisää ja lisää vaan palkkaa "työstään".

Tossa yksi kaheli sanoi että linkitän täällä näitä monien kirjoituksia, varmaan on yllätys sille että näin tekee sadat miljoonat ympäri maailmaa. Facebookissa miljardit ihmiset linkittää tai jakaa samoja asioita toisilleen että toiset voivat lukea jotain ketä on kaveripiireissä, ryhmissä ja blogit samanlaisia voivat myös olla miten halutaan vaan tehdä. Sadat toimittajat tekee samasta asiasta samaa tekstiä. Lehdet kertoo samoja uutisia samoista asioista ja julkaisevat samoja tekstejä ihmsille luettavaksi. Jos misään ei kerrota että tuolla on tämmöinen blogi, teksti, uutinen niin eihän kukaan tietäisi mitään. Toisille perusasioiden ymmärtäminen on vaikeaa niin paras olisi kun ei olisi netissä ja muussakaan yhteiskunnan toiminnassa mukana kun näin erkaantuneita on toiset että paras vaan kun makaa sohvalla ja nauttii elämästä vodkaa juoden.En voi kahelien takia avata edes kommentointeja.

Laitan tähän alkuun tämän niin ei tarvia itse kirjoittaa niin lukekaa tästä koska pässitkin tajuaa tämän eli minäkin jopa ja ei tarvita mitään nasan astronautti koulutusta. Mutta eihän suomi noudata muutenkaan lakejaan vaikka pakkotyöasiassa kun on tämä maantapa käytössä joka paikassa.

Kyllä kunnon oikeisto-sosialistikin paskantaa vaikka omaan pesään jos siitä vain saa tarpeeksi hyötyä itselleen. 

Vastikkeeton sosiaaliturva on perusoikeus :

”Mitä on "vastikkeellinen sosiaaliturva"? Vastikkeellinen raha on jo olemassa, sitä sanotaan palkaksi ja siitä suoritettua vastiketta ansiotyöksi.” - Kari Tuomaala, Helsingin Sanomien mielipidekirjoitus

”Yhteiskunta ei voi järjestää kaikkea.” - sosiaali- ja terveysministeri tohtori Paula Risikko

Jossain sen sijaan osataan. Piskuinen Kypros, joka on kamppaillut euro-kriisin myrskynsilmässä, otti käyttöön eräänlaisen perustulon. On hienoa, että edes kriisimaissa riittää poliittista tahtoa tehdä muutakin kuin ratkoa mittavaa työttömyysongelmaa sadan miljoonan täsmäelvytyspaketein ja odottaa vakavissaan positiivisia tuloksia.

Lähde : http://www.city.fi/yhteiskunta/blogit/10/vastikkeeton+sosiaaliturva+on+perusoikeus/124156?fb_action_ids=10151798106609189&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Lain mukaan kaikki maan TE-toimistot pitäisi siis asettaa syytteeseen ihmiskaupasta.

Vastikkeellinen raha on palkkaa : 

Mitä on "vastikkeellinen sosiaaliturva"? Vastikkeellinen raha on jo olemassa, sitä sanotaan palkaksi ja siitä suoritettua vastiketta ansiotyöksi. Työn vaihtamista rahaan on myös säädelty lailla ja sopimuksilla. Näitä lakeja ja sopimuksia kierretään silloin, kun työtä nimitetään sosiaaliturvan vastikkeeksi. Näinhän jo nyt usein tapahtuu, ja ministerin ehdotus merkitsisi lain ja sopimusten kierron huomattavaa lisäämistä.

Ei pitäs korkeasti koulutettujenkaan olla vaikeaa ymmärtää tätä tekstiä johtajia myöten.

Tästä alta voi lukea lisää.

Lähde : http://www.hs.fi/mielipide/a1375672606929?jako=31822a2856efbd5ee9b029b0f521d214&ref=fb-share

Toivomuksesta: Aina vaan nostamassa palkkoja paskoille jotta saadaan ostovoimaa.
Haistakaa vittu äärikommarit ja porvarit jotka vaan pilaatte kaiken kuten taistolaiset nykyään.
Lahjoja kehiin "hyvästä työstä" ja persereikään vo....... sanoi Leninkin.

Oikeistolaisimpien poliitikkojen ja muiden omanapaisten ja huonotapaisten yhteiskunnallisten kastraattilaulajien kuoro se jaksaa laulaa.

Yllättävän monella yksityiselläkin yritykselläkin on sellaista väkeä töissä. Päteviä ihmisiä ei edes välttämättä haluta palkata, koska kiltit ja nöyrät ja saamattomat ovat paljon palkitsevampia työkavereiden ja esimiesten kannalta; kiltti ja saamaton ei ainakaan uhkaa esimiehen asemaa. Mutta sitten kun yritys ei enää kannata, tällaiset läsnäoloon ja seurusteluun keskittyvät työpaikat voi saneerata pois ihan ilman ongelmia, ja näinkin on jo monella alalla tapahtunut.

Juuri tästä yksi kertoi taa toissapäivänä että heillä töissä saivat ne kenkää jotka tekee töitä ja saamattomat jatkaa. Näinhän se pitkälti aina menee koska eivät ole uhkana esimies, päällikkö ja johto armeijalle jotka taas saa nautintoa alaisista kun ovat nöyrinä hiljaa vaikka asiat olisi miten huonosti ja pomot kuvittelee että ovat hyviä. Tämä valitettavan totta liian monessa työpaikassa.

Näitten touhujen ainut tarkoitus on saada ihmiset nöyrtymään toisten alaisuuteen kuten orjat, ja orjatöitähän nämä ovatkin jos ei makseta oikeaa palkkaa. Näitä pitää vastustaa ja ladata samalla mitalla takaisin johdolle tai päättäjille vai mitä asiantuntija nää onkaan kunnissa, valtiolla tai firmoissa jos pakotetaan näihin karenssin uhalla.

Tiedoksi että Venäjällä ei ole pakkotyötä. Oli siellä ennen kun oli ihana Neuvostoliitto olemassa sekä vankeja, nyky Suomessa tähän vaaditaan vaan että olet työtön eikä mitään muuta. Tämä on vastoin lakejakin vielä mutta Suomessahan on että tämä on maantapa.

Nyt tulee lisää pakkotyöläisiä työkokeiluun Lemminkäiseltä, Ahlstomiltä, Metsolta jne. Halvalla saa ja eikun käyttämään hyväksi ihmisiä koska tietty osa nauttii kun saavat työttömiä alaisikseen 9€:lla tai 1050€/kk palkalla hommaan kuin hommaan.Nyt noi irtisanonut ovat ammattilaisia mutta heti kun kirjautuvat te-keskuksen natsi järjästelmään ovat työttömiä paskoja joilla ei mitään arvoa.


Madventures - Näkemyksiä köyhyydestä

(kavereitten pyynnöstä että sairaat narsisti ääri-kommari porvarit näkee asiat päin vastoin vai mitä nää ovat joitten jutut aivan ufoja kuten Risikonkin jutut, mistä näitä tulee aina lisää)

Samalla voidaan ajautua kahteen ongelmaan:

  1. Työllä ei saa käytännössä olla minkäänlaista minimipalkkaa ylittävää arvoa, sillä muutenhan siihen voitaisiin palkata joku työtä tekemään. Hyviä tehtäviä olisivat tällöin ojankaivuu tarpeeksi tehottomalla välineellä (kuten lusikalla), tai metsänraivaus pelkällä puukolla. Päivärytminä tällainen aktivointi ei ehkä kuitenkaan saavuttaisi tavoitettaan, ja aikamoinen pohtiminenkin olisi tällaisen epätyön luomisessa 200 000 pitkäaikaistyöttömälle.
  2. Toinen vaihtoehto on puolestaan se, että kunnat oppivat liian hyvinkin käyttämään tempputyöttömiä. Kun sosiaaliturvan saajia voidaan joka tapauksessa käyttää keveissä tehtävissä, voi "oikean työn" rajaa hilata hieman tuottavampiin tehtäviin.

Tästä alta voi lukea lisää.
Lähde : http://jaakkostenhall.blogspot.fi/2013/08/tempputyottomyys-ei-ole.html 

Joskus täytyy matkustaa tuhansien kilometrien päähän, jotta voi nähdä kokonaiskuvan paremmin. Kun matkustin Pohjois-Koreaan Korean työväenpuolueen vieraaksi Kom.liiton edustajana, kesti ainakin pari päivää tottua täysin erilaiseen yhteiskuntaan.

Kommunismi on hyvä ratkaisu velkaantumiseen.

Lähde : http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=8515

Taas yksi hieno kirjoitus Saku Timoselta jolla on kyllä hanskassa kirjoitustaito joka itsellä ei. Pääasia että asia tulisi ymmärretyksi mistä on kysymys.

Työttömien kannustajat :
Paula Risikko täsmensi eilen puheitaan sosiaalietuuksien vastikkeelliseksi muuttamisesta. Hän sanoi tarkoittaneensa, että työttömille tarjottavalla työllä ei korvattaisi mitään sellaista työtä, johon muuten palkattaisiin joku.

Mikä sitten mahtaisi olla nykyisin sellaista täysin ylimääräistä työtä, joka voitaisiin teetttää työttömillä? Eihän sellaista olekaan. Jos jokin työ on tekemisen arvoista, niin siitä pitää tietenkin maksaa palkkaa. Jos työ ei ole edes oman alansa TES:n alimman palkan arvoista, niin se joutaa jäädä kokonaan tekemättä.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/tyottomien-kannustajat/
 
Osa terveyskeskuskäynneistä maksullisiksi? - "Lyhentäisi jonoja" :

Kokoomusnuoret esittää, että sairaanhoitajien päivystys- eli akuuttivastaanotot muutetaan maksullisiksi.

Onhan ne nytkin jo maksullisia vaikka missä :D


Valitettavasti monet on niin vitun tyhmiä, että äänestävät tommosia loisivia mitääntekemättömiä omahyväisiä perkeleitä.

Ja heti kun saa ministerin viran hän on samalla sekunnilla joka alan asiantuntija. Työtön kun jää työttömäksi hän on heti oluen kittaajaa sohvalla makaava luuseri joka syrjäytyy.

  



 

Ei kommentteja: