THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 6. lokakuuta 2018

Päivän sana 6.10.2018

Hei taas,
Joku tässä mättää eli ketkä saa rahaa on sitä mieltä että toisten ei pidä saada rahaa tai vähän vaan!!!

KAVERI YRITETTIIN SAADA jatkamaan 6kk jälkeen palkattomiatöitä että vuoden aslusta saisi palkkatukityön joka hyvä. No mie tulin väliin ja sanoin mitä sanot ja miulle ei vittuilla tai vittuilen takas kun yritän ajaa työttömien puolia.

No nyt kaikki on taas ok ja juotiin kahvia miulla. Mikä vittu ihmisiä vaivaa kun pitää kyykyttää ihmisiä en ymmärrä koskaan.

Imatran KiPa myös ongelmissa ja kunnan johtaja saa 10500€/kk säästösyistä rahaa eli joku ei täsmää ;-)
Siis koko toimintaa pyöritetään palkkatuella ja "neropatit on tise töissä normi palkalla" joille ei tietojen mukaan olen älykkyy osamäärä todellakkaan korkea. Sairasta sanoo kaikki.


Rahaa on mutta kenellä sitä vaan annetaan ja kunnanjohta apureineen lässysttää paskaa kovan palkan lisäksi :-(

Ex-kunnan johtajalla oli tämä palkka ja nykyisellä sama eli mites sitä voisi tulla toimeen vaikka 2000€/kk palkalla alkuun "ajetaan kunnan asioita" eli suomeksi  tärkein on rahan imurointi ei kunnan asiat on totuus :-( 

Sitten nämä sanoo tekevät kunnan eteen töitä kun pitäs sanoa rahan takia tekevät töitään ja muulla ei väliä, jos olen väärässä luopukoon palakastaan jokainen mutta ei tähän ole kellään munaa eli kunnnan johtajat ajaaa omi asioita on totuus :-( 


https://yle.fi/uutiset/3-9604229

Lähde : https://uutisvuoksi.fi/uutiset/lahella/88711452-dda7-484b-8e99-8f0d5292ce3d






Ei kommentteja: