THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Mistä työttömät voivat saada apua - en puhu ainoastaan facebook

Hei,
Laitan tämän uudestaan tänne kun tässä päivät pitkät auttelen ihmisiä minkä voin mutta eihän tämä ole työtä kun toiset yrittää kyykyttää  niin  toiset yrittää vapaaehtoisesti sitten auttaa, ihme maa tämä on ja yhteiskunta :-(


Tämä on näkötesti. Porvari ei löydä kuvasta virhettä.




Laitan nyt tähän ties mones kerta mistä työttömät voi saada apua kun on sukset rististä TYP, te-toimiston, työttömien pajan kanssa ja suomeksi v-käyrä tapissa.

Nämä on vain miun omia suosituksia että mitään jos et yritä ei kukaan tule sohvalta myös auttamaan, mutta tiedän monilla ei ole tietokoneita, valmiuksia, eikä tietoa koska viranomaiset ei välttämättä kerro puolueettomasti mitä pitäs kertoa työttömille joka siis olen miekin mutta ei miulle tämä ole ongelma JOS EI OLE OIKEITA PALKKATÖITÄ enää tässä iässä helvata kun on tekemistä ja puuhaa sekä harrastuksia hurumykkeet sekä omassa pihassakin puuhastelua tarpeeksi.

Tietenkin on some kuten facebook monine ryhmineen sekä kuten olen vuosia ja vuosia kerännyt eri blogeja tänne oikealle, karmeeta sillisalaattia lukea tiedän läpi tuhansia tai kymmeniä tuhansia sivuja vaikka 10 vuoden ajalta sekä ymmärtää jopa lakia jota ei ymmärrä välttämättä suurin osa virkailijoistakaan mutta heillä on työnpuolesta suuri asiantuntija verkosta taas. 

Tiedoksi : iMatralla saa pitkäaikaistyöttömät nytkin uimahalliin ilmaisen lipun joka on 10krt jonka taas hain uuden. Tossa vaan yhdistyksen sivuilla oli kyselyä koko Suomesta mitä on tarjolla niin laitan nyt tännekkin kun ei ole tänävuonna kai ilmoitettu tästä tarpeeksi tai en tiedä.

Lähde : https://www.imatralainen.fi/artikkeli/545196-tyottomien-ilmaisia-uintilippuja-ei-jaeta-uimahallilla

Facebook ryhmiä :

Thtry Facebookissa
https://www.facebook.com/tht.ry/

Puhetta työstä, työttömyydestä & toimeentulosta

On muitakin ryhmiä mutta tässä miun suosikit.

www.thtry.fi


Jäsenmaksut vuodelle 2018
Varsinainen jäsen 20,- / kalenterivuosi. Eli työttömälle 20€/vuosi jotta yhdistys voi auttaa tai yrittää auttaa työtöntä jos se on vaikka laitettu vastoin lakia kuntouttavaantyöhön tms.
Ajankohtainen Kakkonen 11.11.2014 Kuntouttavaa työtoimintaa?  Täytelläänpä sanaristikoita.

Studio-osuudessa keskustelevat Rauman sosiaalijohtaja ja "osallistava sosiaaliturva" -idean isä, Antti Parpo ja THT ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Laurila 

Monissa kuntouttavissatöissä tehdään AIVAN 100% normaaleita töitä mutta ilman palkkaa, saadaan työmarkkinatuki + 9€/päivä kulukorvaus josta ei kerry eläkettä eikä lomia ja tämä on voi sanoa suoraan lainvastaista ja koskee koko Suomea ikävä kyllä. Kuntouttavatyö on sosiaalipalvelua.
Laitan esimerkiksi tämmöisen tänne että ei pidä vähäksyä yhdistyksen toimintaa koskaan vaikka se on pieni koostuen ympäri Suomea työttömistä sekä kannatusjäsenistä.
Oikeuskanslerin vastaus THT ry:n 26.10.2017 tekemään kanteluun

Hietasaaren eko­mat­kai­lu­hank­kees­ta kanneltiin

Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry on tehnyt hallintokantelun Oulun Hietasaareen suunnitellusta ekomatkailukohteesta.
Kantelu koskee suunnitelmaa käyttää kuntouttavassa työtoiminnassa olevia pitkäaikaistyöttömiä alueen puhdistus- ja raivaustöissä.
Uusintana vielä tämä : 



Apulaisoikeusasiamies: kuntouttavalla työtoiminnalla ei voi paikata kunnan kassaa tai puuttuvia palveluja


Pelkkä työttömyysajan pituus ei riitä perusteeksi ohjata työtöntä kuntouttavaan työtoimintaan apulaisoikeusasiamies Pasi Pölösen mukaan. Myöskään sopivien julkisten työvoimapalvelujen puute ei ole riittävä peruste ohjata henkilö kuntouttavaan työtoimintaan, toteaa Pölönen Kansan uutisten mukaan.
TYÖLLISYYSFOORUMI: SANKTIOILLA EI LUODA TYÖPAIKKOJA
Työllisyysfoorumi 2018 vaatii työttömien perusoikeuksien palauttamista.
Työllisyysfoorumi 2018 toteaa, että työvoimapulasta huolimatta on syytä vihdoin tunnustaa, että työpaikkoja ei ole kaikille työttömille, eivätkä sanktiot niitä luo.

”Nyt luotu sanktioiden tuottamien pelkojen koneisto estää ihmistä harkitsemasta ja toimimasta järkevällä tavalla. Sanktiokoneiston sijaan palveluiden lähtökohtana tulee olla, että työllisyyttä ja toimintakykyä edistävät palvelut järjestetään elämäntilanteet huomioiden”, foorumi toteaa.

Kaikille avoin kaksipäiväinen Työllisyysfoorumi 2018 pidettiin Helsingissä viime viikon lopussa.


Lopuksi tämä ja thtry ei pidä sekoittaa tvy koska nämä ovat erikseen vaikka samalla asialla ovatkin.
Työttömien Keskusjärjestö ry:n arvot


Järjestö ajaa täystyöllisyyttä Suomeen ja puolustaa työttömien taloudellista, sosiaalista ja fyysistä oikeutta yhdenvertaiseen kansalaisuuteen.
Järjestö vaikuttaa lainsäädäntöön neuvottelemalla ja tekemällä yhteistyötä eduskunnassa kansanedustajien sekä työ- ja tasa-arvo-, sosiaali- ja terveys- ja tulevaisuusvaliokuntien, ministeriöiden ja Ay-liikkeen kanssa ja erilaisten työryhmien kautta.
Järjestö on työttömien valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jolla on noin 100 jäsenjärjestöä, joissa on 6000 jäsentä. Jos sinä olet työtön tai työttömyysuhan alla, katso sivuston jäsenyhdistysosiosta, onko omalla alueellasi toimintaa tai perusta uusi yhdistys.





Ei kommentteja: