THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 12. lokakuuta 2018

Eiköhän nämä kerro kaiken tästä umpi hullujen maasta

Siis mitä järkeä tässä maassa on kun työttömät työllistää varmaan 100 000 ihmistä jonnin joutavien palkattomientöiden vuoksi, -70 tai -80 luvulla oltas laitettu valtavamäärä pakkohoitoon te-toimisto, kela, typ, orjapajoilta hevon paskan cv kurssien pitäjät ja sitten ihmetellään miksi maassa on valtavasti työttömiä. Jokapaikassa yt-neuvotteluja kun ihmisillä ei ole ostovoimaa eli rahaa ja toisella osalla samalla valtavat palkat. 

Toiset saa töistä palkan ja toiset vaan työmarkkinatuenn 520€/kk käteen sekä kulukorvauksen 9€/päivä ja silti joutuu hakemaan tukia jotta pystyy elämään. Aivan hullujen touhua kun vieressä esim. kunnanjohtaja imuroi yli 10000€/kk palkkaa ja lässyttää Suomeksi  paskaa säästöistä kun toiset ei saa kunnalla töissä edes palkkaa ja silti joutuu tekemään töitä karenssin takia :-(


Tässä on esimerkki aktivoinnista, Aikuiset ihmiset helvata rakentaa jotain noita-akkaa kun pikkulapsena tehtiin lumiukkoja ja sitten sanotaan olet aktiivinen. Kyllä hävettäs ja menisivät vaikka urheilemaan. Näähän on aikuisia ihmisiä yli 50 vuotioita. Sitten talvella varmaan valvonnan alaisena tekemään lumiukkoja leikkimään kuuropiiloa ja kehutaan olemme töissä.

Toiset tekee taas oikeita töitä mutta eivät saa palkkaa ja ja näitä riittää myös ja ketkä pakottaa näihin touhuihin itse virkailijat tms. saa itse taas palkkkaa että kuntoudu, vmp ja sitten ihmetellään maan ongelmia ja työttömyys prosentin on niin syvältä  juuri sieltä eli täysin keksittyjä lukuja.

Yksi työtön sanoi jokunen vuosi sitten saako hän ajaa miun pihan nurmikon kun se iso, sanoin mene hoitoon että jos olisin sairas se eriasia mutta maksaisin silti työstä jotain tuntemattomalle ja talkoot tms. on aivan eriasia tai auttaminen vapaaehtoisesti vaikka sukulaisille tai kaverille Nytkin yksi kaveri kävi katolla laittamassa massaa kun miulle korkeapaikan kammo ja menikö 10 minuuttia aikaa vain.

Vanhemmat jos eläisi ja tietäsivät rakennan noita aikkaa 56vuotiaana nehän kiikuttas hoitoon välittömästi tai rakentaisin lumiukkoja että olet töissä, voi herran jumala mitä touhuja.

Yksi kaverin kaveri taas oli kunnalla ei täällä vaan muualla keräämässä roskia kuntouttavassa työssä Helsingissä ja kunnanjohtajan palkka on n. 150000€/kk ja toiset ei saaneet edes työstä palkkaa vaan työmarkkinatuen + 9€ päivä kulukorvauksen josta ei kerry edes eläkettä ja lomia. Törkeetä touhua suomeksi ja ikää pian 60 vuotta. Sitten toiset saa taas töistä palkkaa kunnan kiinteistöhoidossa samoista töistä.


https://www.aamulehti.fi/uutiset/maan-aktiivisimmat-tyottomat-ja-pirkanmaan-matalin-tyottomyys-miten-syntyy-pikkukunnan-ihme-200847906









Lähde : Teppo Palmroos




Lähde : somesta jostain

Ei kommentteja: