THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 26. lokakuuta 2018

Mielisairas Suomi - Aktivointisuunnitelma

Hei vaan taas,
Olen taas kuullut niin sairaita juttuja te-toimistoista, TYP:stä tms. Siis aikuisia ihmisiä kiusataa kuin oltas lapsena lastentarhassa. Olen sanonut yli 10 vuotta että työttömien suurin asia on työllistää te-toimiston, typ, työttömien pajojen PALKKAA saavia henkilöitä.

Siis tehtävä aktivointisuunnitelma, johan tämmöinen on tehty aikoja sitten ja mikä vittu näitä idiootteja vaivaa sanon Suomeksi että jouksutetaan tekemään aktivointisuunnitelmia  koska osaahan normaali ihminen itsekkin etsiä netin kautta töitä tai soitella puhelimella firmoihin jne.

MIKSI KETÄÄN EI KIINNOSTA LUODA NIITÄ OIKEITA PALKKATYÖPAIKKOJA ja vielä semmoisia joissa ei ole täys idiootteja johdossa tms. töissä joitten kanootissa ei ole kuin kusta ja paskaa Suomeksi. Nytkin taas toiset ottaneet itse lopputilin josta tulee karenssi koska eivät jaksa koko ikää katsoa töissä narsisti johtajia, ja moniko lähtisi jos olisi mahdollisuuksia se on valtavamäärä töissä olevia.

Moni kuka saanut kenkää sanoo mikä näitten aktivointisuunnitelmien ja muitten tarkoitus on, sanon ja muutkin ei näitä ymmärrä kukaan täysjärkinen.







Me työllistämme!



Työttömyys on valtava työpaikkojen luoja. Siltä ei ehkä tunnu ihmisestä, joka on irtisanottu työstään, erotettu virastaan tai joka ei ole vielä onnistunut saamaan ensimmäistäkään palkkatyöpaikkaansa. Näin kuitenkin on. Kysäiskääpä siltä sosiaalitoimiston virkailijalta; hän saattoi hyvinkin kouluttautua sosiaalityöntekijäksi vasta kypsillä vuosillaan, oivallettuaan, että köyhyys on tulevaisuuden kasvuala.

Lähde : https://reilusuomi.wordpress.com/2014/12/15/me-tyollistamme/



Mutta mitä hyötyä näistä on, Suomeen pitää luoda satoja tuhansia oikeita työpaikkoja ja lopettaa tämä paskanjauhaminen sekä pelleily ja työttömät vaan työllistää hevon paskan tyyppejä, voi helvetti suomeksi tää on mielisaira maa, jos joku virkailija sanoo tämä on heidän työtä, mie sanon suoraan että pakkoko tämmöistä hevonpaskantyötä on tehdä koska ei nää lopu muuten koskaan. Toisethan on otttaneet itse lopputilin te-toimistoista, TYP:stä, Työttömien pajoiltakin Suomessa koska eivät halua tuhota tätä hyvinvointivaltiota ja kyykyttää ja juoksuttaa aikuisia työttömiä jotka osaa itsekkin tehdä kaiken.

Imatrallakin Tiedon konttori suljettu ja jäi hirveesti it-alan hemmoja työttömiksi, ja ei näitä asuntojakaan saa moni kaupaksi ja hinnat vaan putoaa monilla  alueilla. Ja kuka työnantaja ottas 56 vuotiaan tai tässä iässä olevan  ja kouluttas välillä pitää olla hullu koska nuoriakin on tarjolla. Antas sen eläkkeen helvata ja loppus tämä pelleily ja valtava määrä nuoria on aivan kusessa loppuelämän jopa. Miulla riittää tässä puuha talossa pientä puuhaa etenkin keväästä syksyyn miksi ostin tämän.

Pitääköhän mennä tutti suussa ja bonapurkki kädessä juttelemaan perusasioista, mites sitä nuorena osattiin mennä kysymään töitä suoraan firmoista ja soiteltiinkin ilman internettiä.

Mie jos saisin päättää laittaisin jokaisen te-toimiston, typ, työttömien pajan työntekijän mielenterveys testiin oikeasti. Aikuisille ihmisille joku aktivointisuunnitelma, hah haaaaaaaaaaaa.
Kerranhan tämä on tehty jo ja silloin katsoin virkailijaa onkohan se mielenterveys vikainen anteeksi vaan jos joku loukkaantuu katsokaa peiliin.








Lähde : Teppo Palmroos

Ei kommentteja: