THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

ESIMERKKI TYÖLLISTÄMISESTÄESIMERKKI TYÖLLISTÄMISESTÄ :
Kun lenovon kannettavani oli takuuhuollossa huomasin nyt että olihan se miksi lähetetty Saksaan asti. SYY=muistikampa vaihdettu. Kirjoitin että en itse kokeile ja avaa mikroa että ottas muistikamman, kovalevyn johdon pois kun ei tule mitään näytölle vai onko emolevy paskana jne. jotta ei 3 vuoden takuu raukea.
Työllistin näin monia ihmisiä.
- sivaa imatralla jonne vein paketin joka lähti verkkokauppa comiin helsinkiin
- postia
- verkkokauppa comia joka lähetti läppärini saksaan
- taas jotain postia kun paketti lähtenyt saksaan
- saksan lenovoa
- taas postia saksa-suomi verkkokauppa comiin
- verkkokauppacomia jotka teki raportin miulle ja selvityksen
- taas suomen postia
- sitten imatran k-cirymarkettia josta hain paketin
Eli työttömänä työllistin todella monia ihmisiä vaikka olisin itse voinut tehdä koko homman "halvalla" ilman mitään it-alan koulutusta 😜😜😜
Pääasia että koko lysti maksoi miulle 0€ mitä kaksi kertaa kävin postissa autolla mutta samalla kävin ruokakaupassa työllistämässä myös henkilöitä.

Ja kuten kaikki tietää työttömät työllistää aivan valtavasti ihmisiä josta olen ennenkin kertonut. Valtavamäärä joutuisi työttömäksi jos ei olisi valtavasti työttömiä.

Me työllistämme!

Työttömyys on valtava työpaikkojen luoja. Siltä ei ehkä tunnu ihmisestä, joka on irtisanottu työstään, erotettu virastaan tai joka ei ole vielä onnistunut saamaan ensimmäistäkään palkkatyöpaikkaansa. Näin kuitenkin on. Kysäiskääpä siltä sosiaalitoimiston virkailijalta; hän saattoi hyvinkin kouluttautua sosiaalityöntekijäksi vasta kypsillä vuosillaan, oivallettuaan, että köyhyys on tulevaisuuden kasvuala.
Työttömiä on pienessä Suomessa satoja tuhansia. Luvut vaihtelevat, laskijasta riippuen, mutta sanotaan nyt, että puoli miljoonaa kansalaista on vailla työtä, ja luku kasvaa. He työllistävät välittömästi työvoimatoimiston ja usein myös sosiaalitoimiston virkailijoita. Heidän taloutensa on sekaisin, joten perintätoimistot saavat uusia asiakkaita työttömien velkojista. Myös ulosottovirastoa työllistetään. Köyhyys johtaa joskus rikoksiin, kun nälkäkuolemavaihtoehto ei houkuta. Poliiseja siis tarvitaan, ja vanginvartijoita, ja muuta vankilahenkilökuntaa. Sama henkilökunta voidaan myöhemmin työllistää myös orjatyöleireillä, jos niitä alkaa putkahdella Suomeenkin. Amerikkalainen vapauden puolestapuhuja Eustace Mullins sanoi: “Joka palkkaa lakimiehen, on typerys.” Köyhälle kuitenkin määrätään lakimies, jotta hän ei voisi ottaa puolustajakseen sitä ainutta ihmistä, joka olisi täysin hänen puolellaan – itseään. Nämä veronmaksajien maksamat tapaukset ovat lakimiehille tuottoisaa, toisella kädellä hoideltavaa peruskauraa. (Aivan, tuo oli aasinsilta; halusin mainita Mullinsin, enkä keksinyt muuta syytä. Sori.)
Köyhyys on haaste parisuhteelle; syntyy uusia mahdollisuuksia psykologeille ja neuvojille ja hoitajille ja lääkäreille toimistohenkilökuntineen. Lasten elättämistä voi ei ehkä enää jättää heidän vanhemmilleen, joten lasten huostaanotossa löytyy monelle tuottoisa ura. Erilleen muuttavat työllistävät muuttopalveluja ja kirpputoreja. Viidelläsadalla kuussa yksin sinnittelevät etsivät epätoivoisesti uutta puolisoa, joka rakastaisi heitä heistä itsestään huolimatta – valtava mahdollisuus deittipalvelujen järjestäjille.
Eikä pidä unohtaa työttömien yhdistyksiä. Voisi kuvitella niiden olevan työttömien omia porukoita, mutta todellisuudessa harva niistä toimii meidän voimin, vaan niiden perustajat ja johtajat nauttivat hyvää palkkaa. Me olemme heidän työllistäjiään.
Monet näistä kasvualan töistä saavat tulonsa veronmaksajilta, eli niiden tulot on varmat. Jos köyhistä ei muuhun ole, ovat he ainakin varmoja veronmaksajia ja yksi Suomen suurimpia työllistäjiä. Pitäisiköhän meidän järjestäytyä, kuten muutkin työnantajat? Miettisimme, miten voimme toimia tehokkaammin. Voisimmeko pyrkiä työllistämään orjatyövoimaa kallispalkkaisten virkamiesten sijasta? Voisimmeko ulkoistaa tarvitsemamme palvelut vaikka Viroon tai Romaniaan?
Lähde : jostain somesta
Lähde : Teppo Palmroos

Ei kommentteja: