THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 6. helmikuuta 2018

Pälkäneen ihme - palkattomaa työtä kehutaan vielä julkisesti työksi - tilastot kaunistuu

Kannattaa lukea kommentteja, siis on se nyt prkl että toisille maksetaan valtavaa palkkaa ja toisille ei makseta työstä edes palkkaa, kertoo täysin miten sairas on yhteiskunta johon vaaditaan vaan paljon sairaita empatian puutteen omaavia kyykyttäjiä ja niitähän tästä maasta löytyy joka kunnasta paljon ja en tarkoita ainoastaan kunnan töistä vaan todella monista työpaikoista.

Karmeeta sikailua vuodesta ja vuodesta toiseen ja selitykset on niin sairaita kuin nykyisellä hallituksella ja etenkin työministerillä että pitäs suuren osan mennä oikeasti lastentarhaan opettelemaan perusasioista ja ottaa tuttipullo suuhun että aloitetaas alusta kaikki kuin 4-6 vuotiailla lapsilla tehdään.

Itse valittaisin jos tekisin tätä työtä mitä nämä tekee kuntouttavanatyönä, eli valittaisin oikeusasiamiehelle ja aluehallintovirastoon välittömästi sekä tietenkin te-toimistoon ja työministeriöön että kuuluu maksaa työstä palkkaa. On tämä oikea sikailijoiden yhteiskunta jonka kyllä huomasi jo töissä 25 vuotta sitten että on liian paljon eli valtavamäärä suomeksi paskanpuhujia jotka käyttää vaan valtaa ja nimikkeitään hyväksi töissään että haistakaa paska alaiset.

Pälkäneen kunnanjohtajan palkka oli vuonna 2016  80689€  eli rahaa on mutta kenelle sitä vaan annetaan töissä ja toisille ei anneta edes palkkaa, suomi 100 vuotta sikailijoiden yhteiskunta.

Lähde : jostain somesta

Pälkäneellä keksittiin pyörä

Päivä pajalla alkaa aamuyhdeksältä ja päättyy yhdeltä. Tällä viikolla nuoret miehet ovat siistineet tekojääkenttää ja tehneet lumitöitä. He valmistavat myös säännöllisesti ruoat seurakunnan perhekerholle, noin 40 hengelle.
Työstä ei saa palkkaa, mutta työmarkkinatuki ja kulukorvaukset maksetaan.
Siinäpä tiivistetysti Pälkäneen ihme, jota Aamulehti ylisti työttömyyden nujertamisena. Tämä sama keksintö on tehty suunnilleen jokaisessa kunnassa, ja jokaisessa kunnassa tästä palkattomasta työstä puhutaan työllistämisenä. Onhan se työllistämissä useammassakin mielessä. Ensinnäkin kunta täyttää sille laissa asetetun työllistämisvelvoitteen ja vapautuu maksuosuudestaan työmarkkinatukeen. Toiseksi työttömät eivät ole tilastoissa työttömiä, vaan työvoimapoliittisessa toimenpiteessä olevia. Kolmanneksi työttömät tekevät kiistatta työtä.
Se jätetään aina sanomatta, että maksuosuudesta vapautumisen lisäksi kunta saa ilmaista työvoimaa ja 10,09 euroa päivässä työllistämiskorvausta jokaisesta ”työllistetystä”. Sekin jätetään sanomatta, että toimintaan osallistuvat ovat yhä työttömiä, koska heille ei makseta palkkaa ja he ovat edelleen Te-toimiston kirjoissa työttömiä työnhakijoita. He saavat työstään työmarkkinatuen ja yhdeksän euron päivittäisen kulukorvauksen.
En halua lytätä tätä toimintaa kokonaan, sillä näen siinä hyvääkin. Elämän suunta ratkeaa nuorena, ja kaveripiirillä on siihen hyvin suuri vaikutus. Jos yhteisellä opastetulla tekemisellä ja neuvonnalla saadaan nuoria kannustettua opiskelemaan tai löytämään palkallista työtä, niin se on hyvä asia. Yhteinen, ohjattu toiminta epäilemättä estää syrjäytymistä.
Lue tästä alta lisää.
Lähde : jostain somestaLähde : jostain somestaEi kommentteja: