THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 9. helmikuuta 2018

Karenssia pukkaa - prosenteista

Herätys kaikki Teppo-Anterot ja Pikka-Eemelit, laitampa heti yhden jutun tännekkin karensseista joita ei monet töissä olevat edes ymmärrä mistä kaikesta niitä voi työtön saada, no voin kertoa ihan mistä vaan paskasta suomeksi sanottuna kun kaunistellaan samalla tilastoja.

Tossa noin viisi vuotta sitten ex-naapuri sai myös karenssia Imatralla kun oli te-toimistossa aika klo 14.00, haki lapsen vierestä päiväkodista ja tuli te-toimistoon klo 14.10 ja eikun karenssia kun meni virkailijan huoneeseen, yritä sitten elää tämmöisessä yhteiskunnassa, kunnassa ja tämmöisten ihmisten parissa kun suomeksi vituttaa kun näitä vastaavia on paljon kaupoissa ja missä vaan ikävä kyllä että työttömät vika tai lapsen vika mitäs tulivat 10 minuuttia myöhässä ja karenssia ei peruta näin vaan että valita sitten joka voi kestää ja kestää jopa kuukausia. 

Paha kun se ei muistanut virkailijan nimea juteltiin lenkki saunassa niin olisin voinut lähteä juttelemaan tämän virkailijan kanssa että mikä siellä kanootissa mättää ja mitäs jos peruisit sen karenssin nyt kiltisti koska näin toiset munaa itsensä myös pikkupaikkakunnilla täysin. Mitä tiedän ja kuullut jossain pienissä kunnissa moni voi saada suomeksi turpaan viikonloppuisin etenkin nuorilta jos ovat liikenteessä koska etenkin nuorien mitta on ollut täysi jo ajat sitten, kuten myös vanhempienkin työttömien.

Karenssia pukkaa : Kuva facebookista jostain ryhmästä


Lapsiasiainvaltuutettu : 
Avoin kirje kansalaiselle, koululaisten isälle
Arvoisa Juho Korhonen,
Luin nyt iltasella päivän lehden täällä Helsingissä (Helsingin Sanomat, Mielipide, 8.2.). Kiitos kirjoituksestanne, joka testaa, mihin maamme hallinnosta on. Hallinnon on kaikessa toiminnassaan tunnistettava, ymmärrettävä ja toteutettava lapsen etua.
Toivon, että pääsette lastenne kanssa hiihtolomalle suunnitellusti. Eiköhän nämä haastattelut voisi katsoa ajankohtaan, joka hiihtolomalaisten isälle sopisi. Tai hoitaa puhelimitse. Tai etäyhteydellä. Tahdon asioita. Lapsiasiavaltuutettuna luotan, että hallintomme kykenee tähän. Jos ei kykene, kuulen siitä mielelläni.
Tässä maassa on oltava lujuutta arjessa, ei vain juhlapuheissa. Kuulen mielelläni, mitä te-toimistoa voin kiittää, että junanne hiihtolomalle lähti ajallaan.
Kiitos ajasta, jonka lapsillenne haluatte antaa.
Parhaita talvikelejä Itä-Suomen mummolaan toivottaen,
Tuomas Kurttila
Lapsiasiavaltuutettu, tuomas.kurttila (et) oikeus.fi
(korjasin @ sanalla (et) )
Prosenteista : 
Tässä eilenkin kun oli eduskunnankyselytunti mm. Orpo lässytti työllisyys prosenteista että miten työttömyys on vähentänyt tämän hallituksen toimesta. Sanompa taas suoraan suomeksi että karmeeta tilasto paskaa, työllisyys prosentti voi olla vaikka 100% jos ihmiset saa työmarkkinatukea, toimeentulotukea, käy leipäjonoissa, palkattomissa töissä, hevonpaskan koulutuksissa, puuhapajoilla tms.
Pelkkää tilastojen kaunistelua ja aivan täyttä propagandaa kuten Neuvostoliitossa.
Hallituksessa etenkin sekä muualla kaikki puhuu vain prosenteista mutta ketään ei kiinnosta puhua että loisivat niitä oikeita palkkatyöpaikkoja satoja tuhansia sekä kokopäivä töitä jotta ihmiset ei tarviisi tukia, puhutaan vaan toiminnasta kuinka aikuiset ihmiset saadaan kuin lastentarhaan tai jos kolaisit lumia, ajaisit nurmikkoa, taluta vanhuksia, hae ruokaa vanhuksille mutta taloudellinen tilanne ei parane yhtään tai niin vähän vaikka alle 300€ eli köyhyys jatkuu vaikka olisi vuosia palkattomissa töissä, 
Täyttä sikailua nämä ovat ja kunnankin kovapalkkaiset johtoa myöten ovat turpakiinni vaan jotta oma palkka juoksee vaikka alaisina on palkattomia orjia tai täys paskalla palkalla olevia köyhiä v-käyrä tapissaan töissä ;-) Ei kommentteja: