THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 2. helmikuuta 2018

2.2.2018 mielenosoitus aktivointimallin takia

Herrat ja rouvat monet kuvittelee töissään että kun he ovat vallassa keksittyine nimikkeineen jotka ihmiset vaan itse keksii niin nämä ajatusten tonavat ja karpaattien nerot kuvittelee että kaikki kumartaa heille, nuolee heitä, tottelee kiltisti mitä vaan, eivät valita, eivät kerro ammattiliittoon mitään eli paskat näille pitää ladata täyslaidallinen takas samaa paskaa suomeksi lopputilinkin uhalla koska ei nämä touhut muuten lopu sekä ihmisten kyykyttäminen ja hyväksikäyttö työelämässä ja yleensä elämässäkään.
Sanoin jo -90 luvulla töissä että kansa tullaan jakamaan hyvintoimeentuleviin ja köyhiin täysin tietoisesti ihan valtion&kunnan töissäkin eli nostetaan vaan tietyn osan palkkoja sekä keksitään uusia nimikkeitä ja paskapalkkaisten eteen ei tehdä mitään, siivoojat ja virastomestarit vaikka ulkoistetaan jotta palkka sekä edut laskee sekä säästöillä voidaan nostaa taas lisää parempipalkkaisten palkkoja.

Ja kuinka paljon vaikka valtiontöissä on sikailemalla tuhlattu rahaa vuosikymmeniä, se määrä on valtava kun ei tarvia miettiä kuka maksaa vaan antaa palaa persepunaisena vaan kanootti täynnä ruskeaa nestettä. Tässä alla vain yksi sikailu esimerkki, ne kenellä on rahaa ja palkka suuri pitää vielä saada kaikki muutkin jutut ilmaiseksi kuin lapselle tuttipullo suuhun ja sitten mietitään samalla pitäs saada säästöjä ja että miksi on työttömiä ja köyhiä suomessa, vmp nää touhut, yhteiskunta on sairas.


Seura tutki Sitran rahankäyttöä: kokoustarjoiluihin palaa jopa yli 500 000 euroa vuodessa

Alati paisuva Sitra satsaa korkealentoisiin katsauksiin, oman toimintansa esittelyyn ja edustamiseen. Työtä eli ”hankkeita” teetetään paljolti ulkopuolisilla.

Mielenilmaus aktiivimallia vastaan

SAK järjestää poliittisen mielenilmauksen 2. helmikuuta kello 11 alkaen Helsingin Senaatintorilla.
Lue tästä alta lisää.

Tässä on eilinen a-studio yle-areenasta.


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: