THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 29. tammikuuta 2018

Karenssit taas paukkuu toisille heti maanantaina jotka ei tottele ....

Eli karenssit paukkuu ketkä ei tottele, jos on kiltisti että suostun kuntouttavaantyöhön ilman palkkaa ei saa karenssia, se on sitten henkilöitten omasta rohkeudesta sekä tiedosta sanoa suoran että EI SAA LAITTAA KUNTOUTTAVAAN TYÖHÖN vaan pitää olla palkkatyötä tai palkkatukityötä kuten mie olen sanonut suoraan asiallisesti koska laki menee näin. 

Kuntouttavatyö on sosiaalipalvelua josta en jaksa lisää sanoa vaan lukekaa mistä vaan koska näistä naputtanut vaikka kuinka moni vuosia ja vuosia.

Nuoret etenkin on monet aivan hermona ja mielenterveysongelmia tulee lisää sekä kansa kyrpiintyy lisää ja lisää koko touhuihin joka kai onkin tarkoitus.

Kävin aamusta lenkillä kävelee sekä lumitöitä aktivoimiseksi jotta en syrjäydy yhteiskunnassa ;-)

Tässä alla on tännekkin facebookista Tepon tekeleitä jotta kansa saa sirkushuveja koko paskasta suomeksi että miten nämä ovat mahdollista miettii varmaan miljoona ihmistä, no kokkari uusliberaali porvari maailmassa on kaikki mahdollista, hah haaaaaaaaaaaaaaaa.Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: