THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 13. tammikuuta 2018

Aktiivimallista - mitä JAA nappia painaneitten kansanedustajien kanootissa liikkuu !

Tiedän että olen umpipaska kirjoittaja ja siksi jaan paljon juttuja koska kaikki ei ole facebookissa, olispa täällä joku blogin kirjoitus tai nettitoimittajan koulutus mutta kun ei ole. Ja joku karpaattien nero sanoo että myy se asuntosi pian 56 vuotiaana ja mene 3-12kk kurssille vaikka tampereelle sitten, voi perkele sanon suomeksi näin aamusta heti että sadat tuhannet työttömät on kyrpiintyneitä tämmöisiin hevonperse kommentteihin että kaikki alkaa vaan myymään asuntoja sekä omaisuuttaan että voi lähteä toiselle puolella vaikka 3kk kurssille tai 3kk työpaikkaan, vmp haloo pahvipäät siis.
Imatralla toiset ei ole saaneet nytkään 6-7 vuoteen myytyä edes asuntojaan kun ei käy katsojia edes kuin tietyillä alueilla eli repikää siintä. Joku sanoo hinta on liian korkea, kun kukaan ei tarjoa monille edes mitään. Yksikin venäläinen pyysi asunnosta 150 000€ ja joutui myymään sen sitten 90 000€ että repikää tästä sitten ja vielä pienemmissä paikoissa tilanne on aina huonompi tai jos asunto on vähänkin maalla, tuurilla voi mennä heti kaupaksi tai sitten ei 10 vuoteen tai koskaan vaikka Liperistä tempasen tästä lonkalta.

Nyt kun on tästä aktiivimallista pölisty, eipäs tästä ollut media kiinnostunut ennen päätöstä.

Sitten miksi kaikki kansanedustajat kokoomus, keskusta, siniset myös äänesti näin. Kertoo minkälaisia narsisteja ja oman navan ajattelijoita ovat suomeksi sanottuna koska eihän tämä koske meitä että kärsiköön työttömät.

Täällä kaakkois-suomessakin on kansanedustajia jotka painoi aktiivimallissa JAA nappia, monet täällä sanoikin hyö eroaa tai ole misään talkoissa ja muussakaan ainaskin yhden  urheiluseuran toiminnassa enää koskaan elämässä yhden kansanedustajan takia joka painoi myös JAA nappia joka on tässä urheiluseurassa. Sanoin tämä on ainut oikea ratkaisu, jos annat pikkurillit toiset kuvittelee heidän hanuria ja ajatuksia nuollaan sitten. Ja helvetti suomeksi sitten alkaa se selittäminen kuin pikkuvauvoilla toisilla jälkeenpäin kun pitäs pitää jo turpakiinni lopullisesti.

Miten voi ihmiset olla julmia ja selittää paskaa ja olimme puolueen takana kun voisi käyttää omaa lanttuakin. Nuolkaa miun puolesta vaikka toiset toisiaan kuten valtavamäärä tekeekin töissään kovapalkkaisista etenkin valtion&kuntien töissä jotta hei sain hienon nimikkeen ja palkkaa tulee lisää ja lisää ja laitetaan kitisijät kyykkyyn. Onneksi toiset ei tottele ketä vaan kuten Antti Rokkakaan.

Tuli Yliopisto mieleen yksi proffa joka latas tekstiä intraan kaikesta irtisanomis paskasta noin 10 vuotta sitten ja totesi näkemiin hän lähtee ja tämmöisiä tämä maa tarviaa että tietyssä asemassa olevat sanoo uusliberaali kokkari tms. narsisteille päin lättyä koska ei yhteiskunta muutu koskaan inhimilliseksi jos nöyristellään vaan.

Sanon vielä kerran saan itse ja lähes kaikki ex-työkaverit it-alalta yli 20-30 vuoden työuranjälkeen ja muutkin monet työmarkkinatuki 518€ käteen 4 viikon välein sekä 77€/kk asumistukea, vuokralla asuvat saavat tietenkin paljon enemmän koska etenkin pääkaupunkiseudulla vuokrat on valtavat koska se on bisness työttömillä/köyhillä, valtion rahat eli asumistuki menee asunto bisnekseen miksi tarvitaan ainaskin 500 000:ta asumistuen saajaa. Sitten toiset hakee tai eivät ja ketkä saa toimeentulotukea jos kehtaa vaan joka vitun kuukausi täyttää ja lähettää lippulappuja ja pankin tiliotetta 10-60€/kk takia.

Joku sanoo miten näin vähän, sanon opetelkaa lukemaan, netistä saa heti vastauksen jos päässä on vähänkin muuta kuin puruja mutta kuin monet lukee propaganda medioita jotka tarkoituksella sanoo että työt ei kannata alle 2600€/kk jotka on tarkoituksen mukaista paskanjauhamista sekä syyttömän mustamaalausta koska mukana on ulosottoja tms. niin suurin osa töissä olevista nielee kaiken sonnan kuten neuvostoliitossa.

Katsoin taas www.mol.fi jotta ei tulisi karenssia, posti voi kestää tms.  tiedän monilla ei ole varaa edes tietokoneeseen ja nettiliittymään jota ei monet töissä olevatkaan tajua tai ymmärrä koska "TYÖTÖMIEN TUET ON SUURET". Näin kuka sanoo on umpikaheli suomeksi ja tarvitsisi oikeasti terapiaa sekä hoitoja sekä lääkityksen jos sekään auttaisi jos päässä on täydellinen valuvika.

Tässä muutama hyvä kirjoitus.

Työtön Anna Koskela ei saanut mediaa tarttumaan aktiivimalliin ennen lain säätämistä – "On niin paljon muita uutisia"

Hyväpalkkaisilla ei ole käsitystä siitä, millaista on elää, kun kahden euron kahvi on jo sijoitus. Se voi olla yksi syy, miksei kiinnosta, sanoo Anna Koskela.
Eräs hänen tuttunsa joutui karenssiin, kun sai TE-toimiston puhelun olleessaan vessassa. Työttömän on syytä pitää päivällä puhelin aina mukana ja päällä.
Passiivisuudesta Koskelaa ei voi syyttää, kaikkea muuta. Siksi suunnitelmat työttömien aktivointimallista ärsyttivät häntä niin paljon, että hän lähetti syyskuussa yhteisen sähköpostin hallituksen kaikille ministereille. Yksikään ei vastannut.

Hän yritti myös havahduttaa isojen mediatalojen päälliköitä huomaamaan, mitä on tapahtumassa. Hänelle ei vastattu tai jos vastattiin, toimitukset eivät kiinnostuneet. Oli niin paljon muita uutisaiheita, tärkeämpiä. Aktiivimallin merkitys oivallettiin vasta, kun se oli jo säädetty ja sen perumiseksi tehtiin kansalaisaloite.

Vastausta ei tullut yhdeltäkään ministeriltä eikä heidän avustajiltaan.
Aktiivimalli ei kiinnostanut myöskään isojen mediatalojen toimituksia, joille Koskela asiasta ennen eduskuntakäsittelyä vinkkasi. Yksi päällikkötoimittaja vastasi, että on niin paljon muita uutisia. Toinen ei tiennyt, että malli on eduskunnassa. Eräs toimittaja oli yrittänyt saada toimitusta tarttumaan asiaan, mutta ei onnistunut.

Eikö työttömien arki ja elämäntilanne kiinnosta, vai mistä on kyse? Koskela ei osaa sanoa, mutta arvelee, että kyse voi olla vieraantumisesta köyhien elämästä.

Tässä aktiivimallissa ei ole kyse työttömyyden hoidosta, vaan se on osa halpatyömarkkinoiden luomista, kiteyttää Koskela.

Lue tästä alta lisää.


Ja lukekaa sitten aina Sakari Timosen blogia


Ei kommentteja: