THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Aktivointimallin takia lojumislakko

Siis ketkä äänesti aktivointimallin puolesta eli koko hallitus eli yli 100 "KANSANEDUSTAJAA" mitä näitten päässä liikkuu !!!!!!!
Paska nämä mitään kansanasioita ja työttömien aja yhtään vaan parempi osaisten etuja, kenelläkään ei ollut munaa äänestää vastaan eli kertoo minkälaisia hanurin nuolijoita koko joukko hallituksessa että otetan niiltä joilla ei ole mitään.

Näkee miten hyväosaiset on aivan pihalla köyhien asioista eikä niitä kiinnosta suomeksi kuin paskan jauhaminen ja selittäminen kun sanotaan kansankielellä.

Toivottavasti 2.2.2018 tulee se lakko. onko kaikki kansanedustajat mielenilmauksessa ketkä kannatti aktivointimallia, paskat ole ne korjaa pointseja toisilta jotta ei tule sanomisia, lipi lipi.

Ja ne ketkä kannattaa aktivointimallia käy tämmöisellä kurssilla samanapäivänä aivan varmasti.

Sertifioitu perseennuolija.
Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: