THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 5. tammikuuta 2018

Aktivointia 1,2,3 ja hippaleikki kursseja Spring House tms.

Aikuiset ihmiset tekee tätä hippaleikki touhua koska "hei, meillä on unelma, me tienataan tällä".

Kokoomuslaiset on aivan sairaita kun lukee lehtiä että aivan kusipää juttuja tulee. Päässä on monella kanootissa aivan pahvit ja vellit sekaisin kun ei ministerit tiedä edes käytännön asioista hevonpaskaa.

Puhuttiin jo -90 luvun alussa töissä että monet tai suurin osa esim. yliopiston kävijöistä on täysin erkaantuneet kaikesta käytännön asioista ja ovat sika paskoja josta töissä vuosikymmeniä puhuttiin, kysykää näiltä järjen jättiläisiltä MIKSI. Moni leipaa vaikka kokoomuspassin ja istuu jossain hevon paskan kokouksessa jotta saa statuksen vaikka Lappeenrannan tai Joutseneon kokoomus ja ovat täysiä luusereita töissään valtiolla vaikka yliopistolla että hei antakaa uusi nimike jne.

Ja ketkä kärsii tästä on OIKEAT TÖITÄ TEKEVÄT LUKENEET ja huomasin/huomasimme kaiken heti ex-töissä kaikki it hörhöinä kun sihteeritkin sanoi missä on se ja se. Sanoin tietokoneen logista ei ole 1-4 viikkoon vaikka näkynyt ja miulla oli salaisia numeroita näille kusipäille jos saa sanoa suoraan.

Kaikki tämän tietää koko sirkuksen ! Sairasta :-(

Ja tämä koulutus sirkus on yhtä paskaa, Imatrallakin aikuisia ihmisiä käytetään hevonpaskan koulutuksissa jotta Spring House voi päteä, ihmiset ovat täysin kaheleita sanon suoraan ja toevat vaan tämä on heidän työ, vmp. Sitten mietitään miksi maan asiat on päin perseellään eli tällä tasolla mennään. Mitä tiedämme kouluttajat on täysin narsisti paskoja sori vaan.

Lähdew : http://www.springhouse.fi/

TÄMÄ aktivointimalli on oikea persereikien tuotus suomeksi ja vastaavia katsottiin töissä vuosikymmeniä kuten sana iTil eli haistakaa vittu.

Prosessi voi vittu : kuka ne työt tekee kun on yksi työntekijä ja viisi päällikköä ja johtajaa. voi vittu tämä on nähty.

IT-ala on haistapaska-työtä


Lähde : https://keskustelu.suomi24.fi/t/9480167/it-ala-on-haistapaska-tyota

Lähde : http://it-ala.blogspot.fi/2008/10/prosessi.html

Jos ei joku tiedä niin iTilin takia työllistetään kovapalkkaisia hevon paskan  ihmisiä on totuus, kaikki tajuttiin töissä tämä jo -90 luvun lopuaa tai viimeistään 2000 luvulla että työntekijät työllistää kovapalkkaisia paskan jauhajia, sairasta :-(  Ei iTil tee tee töitä vaan IHMINEN sanottiin aina, mutta iTil työllistää monia hevonpaskan lässyttäjiä, mustan kun ex-töissä toiset meni tähän paskaan koska palkkanousi, sanoivat vituttaa puhua paskaa kun oliko parhaillaan eri 7 prosessi iTil päällikköä ja kaikki naurettiin että no mites se prosessi menee joka oli täyttä paskaa suomeksi.









Ei kommentteja: