THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 26. tammikuuta 2018

Aktivointimalli ----> Passivointimalli

Aktivointimalli josta tuli passivointimalli. Kyllä kannattaa olla lukenut huippuasiantuntija ja karpaattien nero sekä ajatusten tonava.
Varmaan kukaan ketkä kannatta aktivointimalli hallituksessa eivät tajua yhtään mitään eli suomeksi hevonpaskaan aktivointimallista koska toisaalta miksi pitäs tietää koska sama valtava palkka tulee tilille silti joten eihän se laita aktivoimaan kansanedustajia.


1. Taloussanomat kertoi äskettäin työttömästä 59-vuotiaasta Jukasta, joka on työllistynyt kolmeksi päiväksi kuukaudessa välttääkseen putoamisen ansiosidonnaiselta.
2. Sitten ihminen kolaa lumia firman kautta päivän kuukaudessa ei ole työtön, mutta jos kolaa lumia omassa pihassa lähes joka päivä on työtön eikä aktiivinen. Tai sitten kolaat lumia työttömien pajalla palkattomissatöissä et ole työtön.
3. Sitten huuhaa kurssille karenssin uhalla yli 50 vuotiaana 30 vuoden työuran jälkeen vain istumaan vaan et ole työtön koska mistään ei ole mitään hyötyä kuten kuinka täytät cv:n jota olet töissä neuvonut muille vuosikymmeniä vaikka, mutta jos teet itse jotain järkevää yli 30 vuoden työuran jälkeen olet työtön.
4. Työttömiä on jäänyt pois vapaapalokuntien toiminnasta – liiton mukaan syynä aktiivimalli
5. Moni työtön on lähtenyt urheiluseurojenkin tominnasta pois koska tätä on aktiivimalli ja työttömien kyykyttäminen, yhdenkin seuran kansanedustaja äänesti aktiivimallin puolesta ja moni sanoi hyö ei osallistu enää koskaan tämän seuran talkoisiin enää että kiitos vaan, sitä saa mitä tilaa. Tehkööt urheiluseuroissakin talkoita hallituspuolueisiin kuuluvat sanoi monet ja lopuksi haistakaa paska suomeksi nyt loppu talkoot loppuelämäksi. OIKEIN.
Näillä työllisyys prosenteilla ei ole mitään merkitystä ja pelkkää tilasto löpinää, sairasta.
Koskaan työministeri ei puhu että pitäs luoda vaikka 200 000 oikeaa palkkatyöpaikkaa joita ei ole eikä tule tämän hallituksen toimesta ainaskaan kun monessa paikassa vaan yt:t ja tulee olemaankin koska ihmiset boikoi valtavaaa määrää firmoja ketkä käyttää työttömiä hyväkseen
Tämä on pelkkää tilastojen nätiksi saamista, pitäs puhua prosenteista että ketkä käy palkkatöissä eivätkä tarvia tukia yhtään mutta nyt ihmiset monet käy töissä ja silti ovat köyhiä kun oikeita palkkatöitä ei ole kaikille eikä tule tällä systeemillä koskaan.

Tätä tämä ns. kokoomusnatsi meininki on joka huomattiin töissä jo 25 vuotta sitten ja naurettiin mahakippurassa kokkareiden lässytyksille etenkin jatkuvasti ja muillekin umpi porvareille jotka monet oli jumalaakin suurempia nimikkeiden takia.Työtön voi työllistää toisen työttömän – Jouni Parviainen kehitteli ikioman aktiivimallin


Ei ole esteitä, etteivät yksityishenkilöt voisi työllistää toisiaan, vahvistaa Kelan juristi Antti Ristimäki.
Työttömät voi jatkossa alkaa työllistämään toisiaan ja näin ovat töissä. Olen tästä samasta puhunut vuosia ja vuosia. Ja sitten jos tekee tietynlaisia töitä toiselle työttömälle vaikka lumenkolaus, ruhonleikkuu, atk-tuki, siivous, koiranulkoiluttajaksi, autonkuljettajaksi jne. saa kotitalousvähennyksen jossa on 100€ omavastuu.

Lue tästä alta lisää.

Ei kommentteja: