THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Toteutuuko ensivuonna uusi aktivointimalli eli suomeksi karenssi automaatti

Tämmöistä voi ensivuonna tulla työttömille, kun lukee vaikka facebookissa ryhmiä niin aina joku töissäkäyvä älykääpiö tulee sanomaan työttömiä ei työt kiinnosta. Silläkään ei tule mieleen että mitäs jos työstä maksettaisi palkkaa josta kertyy eläkettä ja lomia niin kyllä se kiinnostaa sekä jos palkalla tulee toimeenkin, mistä näitä riittää tässä maassa!!! 

Siis tämmöisiä töissäköyviä on suomessa satoja tuhansia jos ei lähes miljoona jotka itse haluaa töistä palkkaa jolla tulee toimeenkin hyvin mutta toisten pitäs vaan tehdä töitä josta ei makseta kuin 700€/kk käteen tai 1200€/kk brutto jopa yli 30 vuoden työurankin jälkeen. VMP, ja eikö näille sadoille tuhansille saisi pakkohoitoa ja lääkitystä mistään sanoo taas suurin osa kansasta ja mikä ihmeellisintä nämä ovat suurinosa vielä lukeneita, hah haa.

Karenssi automaatti tästä tulossa sekä ihmiset alkaa lähettämään työhakemuksia töihin joihin eivät tule koskaan pysty eikä halua edes ja voi edes siirtyä toiselle paikkakunnille töihin tai koko suomihan on alueena. Aivan lastentarha touhuja.Laitan tähän alle aiheesta olevia kirjoituksia ja blogeja. Ketkä tämmöisiä aktiivitoimia suunnittelee niin näillä ei ole kanootissa kyllä kaikki palikat kohdillaan, mutta kai se on työtä tämäkin sekä tehdä kaikesta jonnin joutavia tilastoja ja analyysejä josta vielä annetaan rahaa jota kutsutaan sitten palkaksi ja työksi, vmp tietää jokainen nää touhut jolla vähänkin maalaisjärkeä.

Harvinaisen härski hallitus

”Aktivointimalli tulee johtamaan siihen, että sadat, ehkä tuhannet työttömät tulevat työllistymään lyhytaikaisiin työsuhteisiin, jotka auttavat heitä pysymään työttömyysturvassa nykytasolla.”
Näin puolusti Ben Zyskowicz eilen eduskunnassa hallituksen esittämää työttömyysturvan aktiivimallia, mutta ei sanonut mistä niitä lyhytaikaisia palkkatöitä löytyy 350 000 työttömälle. Hän sentään edes vaivautui olemaan paikalla vuorotellen kahden muun kokoomusedustajan eli Juhana Vartiaisen ja Wille Rydmanin kanssa. Ketään muita hallituspuolueiden kansanedustajia asia ei kiinnostanut. Ei edes hallitusta itseään. Paikalla ei ollut yhtään ministeriä, ja asiaa esittelevä ministeri Pikko Mattila twiittasi olevansa savusaunassa.
Näin vähän asia siis kiinnostaa. Jo asian tuominen käsiteltäväksi perjantai-iltapäivänä kertoo, että hallitusta ei kiinnosta tippaakaan. Läpi runnotaan mikä lakiesitys tahansa, kunhan vain työttömyystilastot saadaan kauniimmiksi.
Lue tästä alta lisää sekä etenkin kommentteja ja facebookissa on lisää.

Erikoinen hetki eduskunnan täysistunnossa: ”Huomasin, että asian esittelijä tviittaa olevansa savusaunassa” – työttömien aktiivimalli sai kyytiä oppositiolta


Eduskunnassa käsiteltiin eilen illalla hallituksen esitystä niin kutsutuksi työttömyysturvan aktiivimalliksi. Paikalla oli lähinnä opposition edustajia, eniten SDP:stä.
Hallituspuolueista paikalla oli tiettävästi vain kolme kansanedustajaa: kokoomuslaiset Ben ZyskowiczJuhana Vartiainen ja Wille Rydmanvaihtoivat illan kuluessa vuoroja.
”Sanktiomalli”, joka johtaa lisääntyvään köyhyyteen.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : https://demokraatti.fi/erikoinen-hetki-eduskunnan-taysistunnossa-huomasin-etta-asian-esittelija-tviittaa-olevansa-savusaunassa-tyottomien-aktiivimalli-sai-kyytia-oppositiolta/


Lähde : https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/237019-jarkyttavaa-tyottomia-suututtanut-aktiivimalli-salin-kasittelyssa-koko-hallitus#.WirMSA60tdk.facebook


Lähde : https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3818483-tyota-vaille-jaaville-tulossa-rangaistusautomaatti?utm_content=buffer3307f&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Ei kommentteja: