THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Suomi 100 vuotta

Suomi 100 vuotta juhlat, toiset juhlii ja toiset ei tätä, itse en juhli enkä katso etenkään porvareita ainaskaan illalla tv:ssä periaatteen vuoksi. En voi ymmärtää eikä miljoona varmaan suomessa miten palkattomattyöt on mahdollista suomessa kun haukun niitä. Eikai niitä voi kehuakkaan jos toiset saa vieressä palkkaa ja toiset eivät saa palkkaa edes josta kertyisi eläkettä ja lomaa. Miusta tämä on väärin ja loukkaus. Selitä tämä porvareille jotka taas kehuu että näin saadaa säästöjä :-(

Nyt kun moni on eilenkin juhlinut eli ottanut vettä väkevämpää ja moni ottaa tänäänkin toisia kaduttaa mitä tullut turailtua kun kuulevat muilta asioita muistin menetyksen takia. Ei paljon monia naurata huomennakaan joka on totuus.

Ja nämä kuvat ei ole miun tekemiä vaan jostain somesta kopsattu.

Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: