THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 25. joulukuuta 2017

Aktivointimallista lisää tännekkin jakoon - vmp sanon suoraan

No nyt tämä sonta on tulossa kun hallituksen kusipäät sanon suoraan painoi JAA nappia.
Älkää miulta kysykö miksi ihmiset haluaa kiusata työttömiä, valuvikahan on ihmisillä.

Ja monissa keskusteluissa toiset on aivan pihalla koko asiasta aivan ministereitä toisia myöten. Lappeenrannankin ainaskin kaksi kansanedustajaa painoi JAA nappia eli haistakaa paska työttömät, pari kaveri soitti ja sanoi hulluja ne ovat että haluavat työttömille eli ihmisille pahaa, törkeetä ja porvari sikoja :-(

Lukekaa tästä alta lisää asiasta koska olen kurkkuamyöten kypsä koko paskaan suomeksi, varmaan jos äänestettäs teloituksesta nämä painas JAA nappia sittenkin.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI
Eilen eduskunnassa hyväksytty työttömien rankaisulaki, raippalaki tai virallisesti työttömyysturvan aktiivimalli tulee aiheuttamaan melkoisen sotkun. Kela, työttömyyskassat ja Te-toimistot tulevat tukkeutumaan jo pelkistä tiedusteluista, joten tulossa on samanlainen sähläys kuin toimeentulotuen siirrosta Kelalle.


Lue tästä alta lisää ja on paljon kirjoituksia muitakin.


Lue tästä alta lisää muitakin kirjoituksia.


Tässä lisää kirjoituksia.Ay-pomo sai totaalisesti tarpeekseen: ”Sanon sen nyt ihan sydämestä, työttömien aktiivimalli Suomen mallina on ihan perseestä”


Sanon lopuksi haistakaa vittu kokkarit etenkin ja kaikki ketkä painoi JAA nappia.
Ei kommentteja: