THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 14. joulukuuta 2017

Aktiiviimallia vai voisko päästä koko suomen paskasta pois

Moni haaveileen lotto voitoista kuten miekin, mätäännymme täällä on totuus.

Tonga on kohde jossa kävin jossa oli kivaa ja 1kk olin ennen Rikua&Tunnaa täysin vahingossa.Madventures paljastaa: Tämä on suosikkikohteemme!


Tällä kertaa Minun matkani -palstalla vierailee Madventures eli Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff. Miesten lempikohde vie kauas pois ja sinne missä on lämmin.
Seikkailijat ovat matkanneet läpi tuulten ja tuiskujen lukuisten maiden ja mantereiden halki. Kaikkien nähtyjen kohteiden kuningas on Tonga, saaristovaltio eteläisellä Tyynellä valtamerellä. 

Paikka on miesten mielestä kuin paratiisi. Tunna vertaa Tongaa tarujen Etelämerellä sijaitsevaan Kurrekurredut-saareen, jonka kuninkaana on Peppi Pitkätossun merikapteeni-isä. 

- Rannat ovat täydellisiä. Ei ole porukkaa ja on puhdasta. Valkoinen hiekka narskuu jalkojen alla kuin lumi. Siellä on kristallinkirkasta vettä, näkyvyys on paikoin jopa 70 metriä. Vedenalainen maailma on mieletön, snorklailusta tykkäävä Tunna maalailee. 
Lue tästä alta lisää.
Lähde : https://www.is.fi/matkat/art-2000000688223.html
Omasta matkastani on tässä alla lisää
Lähde : http://www.vehkis.net/rtw2002/rtw2002.htm
Ei kommentteja: