THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 16. joulukuuta 2017

Aktiivimalli - yhteiskunta on sairas

Aktiivimalli on tulossa, aivan pölvästien touhua koska jos on töitä sitä varten on olemassa PALKKA josta kertyy eläkettä sekä lomat ja palkalla on tarkoitus että ihmiset ei tarviaisi työmarkkinatukea.

Firmat ja työpaikat jotka lähtee tähän niin jokainen tajuaa että tämmöiset työpaikat on monella boikotissa kuten nytkin on sama tilanne ja lisää tulee lopputilejä.

Suomennan, ihmiset saa töistä kenkää ja samalla onkin töitä olemassa, aivan nurin kurista,vmp. Ja mikä on uskomatonta että kansa on äänestänyt näin demokratiassa että orjia pitää saada mahdollisimman paljon kun nytkin valtavamäärä ihmisiä kyykyttää orjia jotta omat edut ei heikkene.

Lähde : https://www.orjafirmat.fi/

Lähde : https://www.facebook.com/Orjafirmat Orjafirmat

HITLER HAASTATTELEE TYÖTTÖMIÄ


Kiva seurata mitä kotipaikkakuntani Imatra tekee, ainaskaan kunnan kovapalkkaiset ei suostu itse tekemään töitä ILMAN PALKKAA eli ovat esimerkkinä etenkin nuorille että suomeksi haistakaa paska että töitä on mutta ette tule saamaan palkkaa kaikki, toiset saa sentäs 1200€/kk brutto palkatuen jolla rahalla kun verot otetaan pois ei voi suunnitella tulevaisuutta mitenkään jos ei asu sitten vaikka vanhempien luona.Rahasta ei ole pulaa, kysymys on vain miten sitä rahaa annetaan kenellekkin.


Näkkileipää ja pieniä kiviä

Työttömyysturvan aktiivimalli puolestaan vie työttömiltä näkkileivänkin ja tarjoaa sen sijaan kiviä. Jos työtön ei saa työtä, niin häntä rangaistaan tukien alentamisella. Ministeri Paula Risikko sanoi eduskunnan kyselytunnilla, että syrjäytyneisyys ja yksinäisyys vähenevät työhön kannustamalla ja aktiivisuutta lisäävällä sosiaaliturvalla. Viiden prosentin leikkaus aktiivisesti turhaan työtä hakevan tukeen on siis Risikon mukaan hyvinkin kannustavaa ja syrjäytymistä ehkäisevää. Työministeri Jari Lindström sanoi, että lait ovat sovittu kokonaisuus, eikä pullasta voi noukkia rusinoita. Tämä pulla sisältää hänen mukaansa kiviä.
Lindströmistä voi olla monta eri mieltä, mutta on pakko myöntää hänen olevan ministeriksi harvinaisen rehellinen. Hän sanoo käytännössä suoraan, että syvältähän nämä lait ovat, mutta näin on sovittu. Hän ennustaa myös halpatyömarkkinoiden pysyvää tuloa hallituksen toimien seurauksena. Itse hän ei sano sitä haluavansa, mutta tekee silti kaikkensa edistääkseen niiden tuloa. Näin ovat hallituspuolueet sopineet.
Tämän hallituksen jäljiltä yhteiskunta ei enää koskaan ole entisellään. Vain rikkaiden sairaudet hoidetaan kunnolla ja työttömistä tehdään halpatyövoimaa, jonka niukan elannon maksaa valtio tukina.
Lue tästä alta lisää.
Ei kommentteja: