THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Puhe - Työttömyyden lajit

Jaampa parit jutut vain tähän suoraan. Ja kysykää palkattomantyön kyykyttäjiltä tai ketkä saa täysin paskaapalkkaa että miksi teette tätä kuten Neuvostoliitossa tai Romaniassa vaikka Causescun aikaa tehtiin samaa. Tietenkin yksi syy on että työttömät työllistää valtavanmäärän umpikieroja karpaattien neroja ja ajatusen Tonavia jotka nauttii toisten kiusaamisesta kun heille maksetaan tai annetaan kunnon palkkaakin koska muutenhan nämä olisi lopettu aikoja sitten.  Nyt on taas ennen vaaleja tullut monesta mediasta semmoista sontaa kuin lukisi CCCP ajan Pravdaa.Työttömyyden lajit

Työttömiksi voi mielestäni laskea kaikki, jotka saavat toimeentulonsa työttömyydestä – omastaan tai toisten:
Työmarkkinatuella tai peruspäivärahalla kituuttavat työnhakijat, työnhakijoiksi pakotetut sairaat, orjatyöläiset, toimeentulotuelle pakotetut työnhakijat, systeemin ulkopuolella sinnittelevät köyhät, sossun, kelan ja työkkärin virkailijat, ulosottajat, perintäfirmojen rikolliset, orjafirmojen omistajat ja kapot jne. 
Kaikille näille voisi laittaa saman tuen, mahdollisen palkan sijaan, sanotaan sellainen vajaa tonni kuussa. Siihen sitten työkkärin virkailijoille pieni bonus kustakin muusta työttömästä, jolle he löytävät oikean palkkatyön (onko sellaista vielä tapahtunut kenellekään, että virkailija löytäisi hakijalle työpaikan?). Jos virkailija löytää normaalin, tuottavan työpaikan itselleen, mainiota. Siitä ei tarvitse maksaa hänelle bonusta.Ei kommentteja: