THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Vastaava työpajaohjaaja: Kuntouttava työtoiminta on osin epäonnistunut

Vai epäonnistunut ja apinatkin tajuaa savannilla että ihmiset haluaa töistä palkkaa koska muutenhan kaikki luopuisi palkastaan heti mutta ei ole vapaaehtoisia tähän. Nyt Imatralla valitaan uusi kunnan johtaja ja kumma että sille on sitä rahaa n. 10000€/kk jota kutsutaan palkaksi josta kertyy eläkettä sekä lomaakin, vmp nää touhut :-/

Kuntouttava työtoiminta on epäonnistunut ja esimerkiksi työpajasta on tullut vain työttömien säilytyspaikka, jos työtön pysyy siellä vuodesta toiseen, sanoo vastaava työpajaohjaaja.

Pupu- ja muut rymäleikit ovat saaneet osan kuntouttavaan työtoimintaan osallistuneista ihmisistä kysymään, onko heitä tarkoitus työllistää vai nöyryyttää. 

Lue tästä alta lisää koko sonnasta.

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704142200102889_uu.shtml


Lukijat kertovat kokemuksiaan kuntouttavasta työtoiminnasta: "Kaiken huippu oli, kun piti näytellä, minkälainen on masentunut A- kirjain"


Lue tästä alta lisää koko sonnasta.

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704122200102129_uu.shtml

Lukijat kertovat, kuinka kuntouttava työtoiminta toimi: Teetettiin paskahommia, työtä ei arvostettu, naurettavaa ja alistavaa


Lue tästä alta lisää.
Ei kommentteja: