THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Puolipäivä hirsi eli hirttonaru kaulassa toiminta jatkuu ....Rip Kirpy jaksaa vaan .....


Nyt kun Suomi yritetään saadan nousuun  johon kannattaa uskoa koska nyt on maailman paras hallitus ;-) Kyykytykset jatkuu jatkumistaan josta olen sanonut vuosia mihin suuntaan mennään mutta kansa äänestää ja haluaa tätä :D Venäläiset baabuskat ja kissatkin nauraa mahakippurassa että hullu kansa :D


Tuleeko pitkäaikaistyöttömien velvollisuuksiin radikaali muutos? – ”Käytännön testi olisi tervetullut”


Hiilamon työryhmän esityksen tavoitteena on pitkäaikaistyöttömien syrjäytymisen ehkäisy. Se tarkoittaisi 18–65-vuotiaiden, pitkään työmarkkinatukea saaneiden ihmisten tuen muuttamista osallistumistuloksi, jota voidaan maksaa kahdella tasolla: aktiivisena ja passiivisena. Korkeampi aktiivitaso edellyttäisi osallistumista sovittuun toimintaan, kun taas alempaa passiivitason tuloa saisivat ne, jotka kieltäytyvät osallistumistoiminnasta.

Siis että mitä kun on työtön on kuin mielisairas :D Päättäjät pitäs saada noitoon nopeasti mutta niille maksetaan tästä ;-) Ja kun osallistuu hippaleikkeinin on pois työttömyystilastoista :D 

Mites se palkka eli raha jota kaikki haluaa ;-)

Lue tästä alta lisää.
Rakenteellisen korruption hintalappu - n. 2 500 milj. / vuosi


Tänä vuonna tulee 10 vuotta täyteen siitä, kun Kemira GrowHow myytiin norjalaiselle kivennäislannoiteiden markkinajohtajalle Yaralle. Suurin ristiriita ei edes liittynyt ennätyksellisen alhaiseen myyntihintaan (207 miljoona) vaan siihen, että samalla luovuttiin (käytännössä ilmaiseksi) Siilijärven ja Soklin malmivarat (nykyarvo n. 17 miljardia) kokonaan Yaralle.
Toisin sanoen röyhkeällä rakennekorruptiolla ja poliittisella päätösvalalla annettiin Suomen luonnonvaroja ilmaiseksi pois ja maksutaakka jätettiin seuraaville sukupolville. Tämän "juhlavuoden" kunniaksi haluan eritellä 3 poliittista päätöstä, joiden vaikutukset ovat katastrofaalisia Suomen kansantaloudelle ja seuraaville sukupolville. Samalla huomataan, että rakennekorruption muoto on muuttunut entistä röyhkeämmäksi.

Lue tästä alta lisää 

Laitan tähän vieä uudestaan hieno kirjoituksen johon en itse kykene niin siksi jaan näitä :-/  Kari Rosenlöf  osaa tämän sanoa mistä on kyse jonka mie ja moni pahvi aivokin muu tajunnut jo 25 vuotta ;-) 

Arvoisa lukijani. Toivoisin sinun ymmärtävän, kuinka sinua on petetty  jo hyvin pitkään tietämättäsi.  Käytännössä olet putsattu ja petetty kirjaimellisesti lähes jokaisella elämän osa-alueella. Sitä Suomea, jossa luulit eläväsi, ei yksinkertaisesti enää ole olemassa. Se on vain illuusio, harhakuva tai ehkä vain unelma mielessäsi.
Olet uskonut luottavaisesti ja sinisilmäisesti vuosia johtajiisi ja siihen, että he tekevät  Suomen, sinun ja läheistesi kannalta vilpittömästi hyviä ratkaisuja. Valitettavasti olet ollut täysin tietämätön, muutenhan tämä ei näin kauan olisi voinut jatkua. Siis on heräämisen aika.
Politiikka voi olla mielestäsi tylsää, mutta  pyydän sinua hetken miettimään muutamia alla olevia asioita, jotka ovat olleet meidän poliittisen eliittimme tahto. Pyydän siis arvioimaan, ovatko nämä asiat olleet mielestäsi meille jokaiselle kansalaiselle hyviä vai huonoja ratkaisuja hyvinvointivaltiomme Suomen suojelemiseksi.  Luettuasi nämä  voit tehdä omat johtopäätöksesi.

Lähde : http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181238-sinisilmaisyyden-hintalappuEi kommentteja: