THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Rip Kirpy ei hellitä kyykyttämistä ja karenssit paukkuu - kansa alkaa olla aivan kyrpiintynyt paitsi kyykytyksestä tykkäävät

Kannattaa miettiä ajatuksella miten ääliöitä toisten pitää olla ketkä keksii näitä kaikkea sekä ylläpitää tämmöistä järjästelmää. Kerron salaisuuden, näille annetaan rahaa kaikesta jota kutsutaan palkaksi miksi näitä touhuja jatketaan ja pidetään yllä koska työttömät työllistää niin valtavan määrän palkkaa saavia jonnin joutavissa pelle töissään on totuus. Olisi kiva kokeilla kun kukaan ei saisi palkkaa touhuista vaan työmarkkinatuken ja korkeintaan 9€/pv kulukorvauksen niin kiinnostaisiko sittenkin vielä näitä karpaattien neroja ja ajatusten tonavia ihmisten eli työttömien kyykyttämiset ;-)

Tässä pari kirjoitusta myös jakoon.

Kommentti: Yli 100000 avointa työpaikkaa? Työttömiä syyllistetään väärillä luvuilla


Poliitikot sekoilevat jälleen työttömyystilastojen kanssa: avoimia työpaikkoja suhteessa työnhakijoihin on vähemmän kuin aiemmin, Taloussanomien Teemu Muhonen kirjoittaa.
Viikonlopun aikana Suomeen luotiin virallinen totuus siitä, että maassa on nyt yli 100 000 avointa työpaikkaa, joihin ei vain tahdo löytyä tekijöitä.
Lue tästä alta lisää.
Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005154461.html

Perustulokokeilu teki työttömästä Juha Järvisestä kansainvälisen mediapersoonan

"Työkkärissä voin nyt rehellisesti sanoa, että ei kiinnosta"

Perustulo on Järviselle rakas keskustelun aihe. Hän on puhunut sen puolesta jo kauan ennen käynnissä olevaa kokeilua.
– On järjetöntä että työnhakijoita velvoitetaan tekemään kaikkea tyhmää. Tee sitä ja tätä. Täytä lippuja ja lappuja ja koeta hakea töitä. Kaikki näyttelevät aktiivisia, koska se on edellytys työttömyyskorvaukselle.
Järvinen tietää, että moni työtön valehtee, jotta yhteiskunta ja yhteisö ei tuomitsisi. Jokaisen kun pitää kantaa kortensa kekoon eikä yhteiskunnan siivellä saisi elellä. Hänen mielestään nykysysteemi passivoi.
– Perustulossa on hyvää se, että minun ei tarvitse enää näytellä siinä typerässä näytelmässä. Ei tarvitse vakuuttaa, että olen lähettänyt hakemuksen sataan työpaikkaan.
– Jos minut pyydetään työkkäriin, voin aidosti sanoa, että ei kiinnosta, minulla on parempaa tekemistä!
Järvisen mielestä järkevämpää olisi mennä kalalle kuin TE-toimistoon. Kalastaessa ihminen rentoutuu, ja voi tulla fiksuja ideoita. Siihen perustulo antaisi kaikille mahdollisuuden.
Lue tästä alta lisää.














Ei kommentteja: