THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 3. helmikuuta 2017

Tiedoksi : Viemäri ja tuomari

Laitan tännekkin tiedoksi tämmöisen josta olin tietoinen, tämmöiseksi sikailuksi nämä on menneet ja tiedä kuinka pahaksi vielä menevät tällä menolla. Sitten jokainen voi itse miettiä minkälaiset ihmiset tämmöistä tekee ja ovat valmiita tekemään. Se on selvää että päässä pitää olla kovan luokan valuvika kun ollaan halukkaita tulemaan hakemaan kotonta palkattomiin töihin ! 

Toisaalta tämä kuntakin olisi hyvä mainita mutta minä en tätä voi tehdä vaan toivon että asia saisi näinkin julkisuutta enemmän miunkin sivuiltani sekä facebook jonne jaan tämän nyt myös.

Viemäri ja tuomari


Pienen kunnan vieraileva sosiaalijohtaja ehdotti työttömyyteen syyllistyneelle kuntalaiselle, että jos hän ei suostu tulemaan orjatyöhön 20 kilometrin päähän laina-autolla, hän tulee hakemaan kotoa ja vie valvotun puuhastelun jälkeen takaisin kotiin. Orjuuttaminen on niin tärkeä toiminto joidenkin sosiaalijohtajien mielestä, että siihen voi hyvin varata hyvin palkattua virka-aikaa tunnin, pari päivässä.
Kunta hyötyy orjan pakkopuuhastelusta yli 500 euroa kuussa. Kuinka suuri osa tästä joutuisi sosiaalityöntekijän taskuun? Mutta voi olla hyvä antaa hänen toimia työttömien autokuskeina, koska se pitää hänet poissa muusta kiusanteosta.
Retriever and returner
A social welfare officer of a small municipality ordered a resident guilty of being unemployed, to commute to slave work by a borrowed car, on pain of being brought summarily before the slave masters. After four hours of supervised unpaid activity she would bring the victim back home. Some social workers consider enslaving people so important that they are prepared to reserve one or two well paid hours a day for it.
A council benefits from a slave’s forced activity by over 500 euros per month. How much of this would go into the social worker’s pocket? She might as well be allowed to do it, however, as it would keep her from other mischief.
Itse ehdotan ja olen ehdottanut aina liittykää tht ry ja tästäkin olen sanonut tämänkin asian tiimoilta. Sitä en tiedä auttaako asiaan mutta pelästyttää ainaskin kun yhdistys yrittää auttaa työttömiä, itse olin ennen töissä ollessani aina ammattiliitossa ja valtavasti saatiin kusetukset hoidettua jotta sain palkkaa aina.Ei kommentteja: