THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Onko tämä tuttua - varmaan pullakahvit ja ruoka maistuu

Onko tämä tuttua, sitten vielä saat vittuilut päälle natseilta kun kieltäydyt että on se prkl hölmö kun ei kahvit tai ruoka riitä, töissä muistan kun jotkut "johtajat/päälliköt" kantoi it-tuelle omia koti mikrojaan että laita nää kuntoon alusta alkaen sekä lastenkin mikrot toiset toi joillekkin aivan pokerina kuin aivottomat idiootit ja palkinnoksi viinaa joka ostettu 2-3€ muualta eli arvostus täys nolla :-/

Joskus sanoin et kehtais imuroida autoani tossa pihalla niin loppui välillä se paskan lässyttämien kertaheitolla suomeksi. Tai sanoin tässä meni 10 tuntia nyt aikaa että tules siivoamaan asuntoni ajankuluksi kun en itse halua edes yrittää edes opetella siivoamista koska olen mega viisas ja nero sekä väsynyt kun teen aivan valtavasti töitä ;-)

Sitten kun monet sanoi muissakin kuin omissa töissä ja firmoissa tai työpaikoissa vastaan että vie sika firmaan ne niin johan alkoi syyllistäminen että auta koska ne maksaa firmassa ja samalla näillä henkilöillä oli monin kertainen palkka vielä :D 

Pitää vaan ymmärtää että tämä on Suomi Finland jossa asuu maailman rehellisin ja ahkerin kansa ;-)

Totuus koskee

Mikäli orjuus olisi vielä laillista, se lopetettaisiin liian kalliina


Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

Ahkera työläinen 

Jos ihminen saa tehtyä työnsä vaikka neljässä tunnissa, hän ei saa lähteä pois työpaikalta.
Mutta jos hän tekee saman määrän töitä kahdeksassa tunnissa kaikki on ok sitten.
Jos ihminen saa samaan työhön kulumaan 12 tuntia aikaa on hän ahkera.


Ei kommentteja: