THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 4. helmikuuta 2017

Perjantai - kyykyttämisestä ilta

Tästä alta voi ohjelman katsoa Yleltä jos jäi katsomatta.
Tässä kavereiden kanssa nauretaan että monet itse haluaa töistään palkkaa eli rahaa mutta sitten haluavat alaisikseen ilmaisia työntekijöitä :D Nämä on näitä nykyajan huippuyrittäjiä :D hah haaaaaaa

Tässä aamulla yksi sanoi miksi annetaan karensseja, sanoin kusipääthän näitä antaa eikä terveet ihmiset :-/ Ja samaa mieltä on kaikki somessa mutta ei kusipää virkailijat ja muut koskaan :-/

Ja tässä lisää faktaa kaikesta paskasta.


Kommentti: Tempputyöllisyysluvuilla on turha kehuskella – töistä kuuluu maksaa palkkaa

Lähde : http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kommentti-tempputyollisyysluvuilla-on-turha-kehuskella-toista-kuuluu-maksaa-palkkaa-14064667/

Kaverin kaverilla on yritys joka auttaa vanhuksia, hän saa rahaa kun hakee vaikka kaupasta ruokaa ja muutakin tekee vanhuksille joka on hyvä. No kaverille se sanoi katsotko hänen mikroa, kaveri sanoi paljon maksat, se sanoi ai pitäs maksaa tästä :D Kaveri sanoi niin itsekkin käytät vanhuksia hyväkseen ja rahastat niitä sikana, no se nainen sanoi se on työtä. Kaveri sanoi tämä mikrojen asennus on myös työtä, no se sanoi ei se ole työtä, kaveri sanoi tämä on ja työtä. Kaveri sanoi hän hakee sille mummolle ilmaiseksi ruuat jos ei ole työtä. No toinen sanoi voi vittu häneltä menee työt eli mummoa rahastat sika natsi. Lopputulos on se että kaveri hakee yhdelle mummolle ilmaiseksi ruuat samalla kuin itselleen ja ryyppää kahvit samalla ;-) eikä tämä natsi sika ämmä pääse rahastamaan tätä mummoa enää.Hah haaaaaaaaaaaaaaaaaa naurettu koko sunnuntai tätä.




"Palkkaahan tästä ei makseta, mutta verkostoidut alan asiantuntijoiden kanssa ja saat arvokasta työkokemusta." Kuulostaako tutulta?
Tämä työpaikkailmoitus on koostettu vuoden 2016 aikana julkaistuista ilmoituksista, joissa kerrottiin suoraan, että tarjolla olevasta työstä ei makseta palkkaa. Ovatko työntekijälle asetetut vaatimukset ja työstä tarjottu vastike mielestäsi kohdillaan?
Kerro oma kokemuksesi ilmaistyöstä tai tägää kaveri, joka on palkattomassa harjoittelussa.

Tiedän että Suomessa varmaan yli puolimiljoonaa natsia toivoo että isomäärä tekee töitään ilman palkkaa koska muuten heidän omat palkat laskee hitosti ;-)

Työttömät kun saa jatkuvasti karensseja miettikääs voisitteko itse olla semmoisessa työssä jossa kiusataan työkseen ihmisiä ja tästä vielä maksetaan rahaa jota kutsutaan "palkaksi" :D :D :D 
Tässä alla on linkki eiliseen perjantai ohjelmaan.

Lähde : https://www.facebook.com/yleperjantai/



Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: