THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 23. helmikuuta 2017

Muistutus - muistakaa äänestää kuntavaaleissakin jotta voidaan tuhota lopullisesti hyvinvointivaltio


Hei, meillä on unelma ja me tienataan tällä, fantastista ;-)Pian kun huippuyksilöt alkaa haistattelemaan työttömiä niin se luo valtavan me hengen maahan sekä haastattelijat tuntevat itsensä tärkeiksi yhteiskunnassa josta vielä maksetaan tai siis annetaan rahaa ja toimenpidettä kutsutaan "työksi", en tiedä maksetaanko sitä enemmän mitä enemmän saadaan ihmisille annettua karensseja tai hevonpaskan töitä tai pilipali kursseja joista ei mitään hyöytä paitsi tilastot saadaan näyttämään hienoilta kun työttömät työllistää palkkaa saavia ja kaikki ei saa toimeentulotukea jos karenssit paukkuu joten rikollisuus tulee karenssien myötä ainaskin lisääntymään joka työllistää ainaskin poliiseja, mutta olihan Neuvostoliitossakin lähes joka kulmassa miliisejä ;-)

Orjamarkkinat :

“Kutsu työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun haastatteluun
Sinulle on varattu aika haastattelua varten.
Tapaamisessa käydään läpi tekijöitä, jotka vaikuttavat työllistymiseesi, ja millaiset palvelut sopisivat tilanteeseesi.
Ota mukaan ammattiin ja koulutukseen liittyvät todistukset sekä työkykyysi liittyvät lääkärinlausunnot. Mieti myös ennen tapaamista, millaista osaamista sinulla on. Pohdi myös, mitä ovat omat tavoitteesi, tarpeesi ja toiveesi sekä mahdolliset esteet niiden toteuttamiselle.
Mikäli et saavu, päätämme työnhakusi ja mahdollinen työttömyysetuutesi päättyy. Seurauksena voi myös olla työttömyysetuuden menettäminen määräajaksi tai toistaiseksi.”
Työtöntä ja hänen miestään lukuunottamatta tyhjän terveyskeskuksen odotussalin ulko-ovi aukeaa melkein minuutilleen sovitulla hetkellä ja sisään astuu kaksi naista; maakunnan pääkaupungin TE-toimiston asiantuntija Tyyne Turjake ja sosiaalitoimistosta perusturvajohtaja Heta Hyypiö. He tervehtivät, ja menevät yhteen vastaanottohuoneista. Asetuttuaan taloksi he kutsuvat uhrinsa teuraalle. Mies tulee mukaan tueksi ja turvaksi vihollisvyöhykkeellä.
Lue alta kuinka kuviteltu haistattelu etenee. 

Ei kommentteja: