THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 20. helmikuuta 2017

Kyykytykset alkaa ja kyyti on kylmää josta toiset vielä nauttii kunhan maksetaan vaan rahaa eli sitä kutsutaan palkaksi

Nyt on mol:ssa haettu jonkin aikaa työttömille ruoskaa antavia. Tietenkin piti olla Yliopistokoulutus jotta osaa vinoilla työttömille, oletan että natsi tausta sekä empatian puute on välttämätön jotta pystyy edes moiseen työhön kiusaamaan työttömiä, no Suomestahan näitä natseje löytyy joka kunnassa pilvin pimein sekä karenssin jakelijoitakin. Imatrallahan kolme jo kuoli ja pian kun tulee lisää huippuviisaat miettii että miten tässä näin kävi ja kaikki tulee viisaille yllätyksenä kun tyhmät tajuaa asian alle sekunnissa sekä seuraukset :-/

Sitten mikä ihmetyttää että firmat tai työpaikat joissa on palkattomia orjia eivät tajua että ihmiset boikotoivat näitä firmoja ja aina enemmän tulee vaan yt-neuvotteluja. Samalla sana leviää netissä valon nopeudella että se ja se on paska firma  ja ihmiset sen takana johdossa idiootteja kun ilmaiset työntkeijät tai työharjoittelijat kelpaa kun voisi samalla maksaa palkkaakin. Jos ei ole varaa maksaa palkkaa niin  miksi sitten ilmaiset työntekijät kyllä kelpaa ja itse kyllä haluavat palkan nämä karpaattien nerot ja ajatusten tonavat Ja voi sitä selityksien määrää eli paskanjauhmista riittää monilla kuin olisivat pieniä vaivoja muodollisine koulutuksineen.Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Tässä myös aiheesta lisää.

Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/02/16/ulkoistettua-kyykytysta/Tässä ote miten monet työt hoidetaan kunnissa sekä valtiolla lähes paikassa kuin paikassa, sitten eläkkeelle ja ketään ei palkata monien tilalle koska pitäs keksiä seuraavaksi 40 vuodeksi taas puuhastelua jotta ei arvokas koulutus ole mennyt hukkaan ;-)Ei kommentteja: