THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Tiedoksi vain mitä tapahtuu kun asiantuntijat ovat täysin perseestä taas kerrankin ja ulkona kuin lumiukot

Taas viikossa tehty paljon kanteluita aluehallintovirastoon ja oikeusasiantuntijalle eli työllistävä vaikutus työttömillä on kova ;-)

Tapahtuipa kerran Arkadianmäellä :
Ilmastointilaitteen leppoisa surina loi ympärilleen unettavan ja leppoisan ilmapiirin. Hyvänmakuisen pihvin nimikaima herra Lindström istui näyttöpäätteen ääressä silmien lumpsahdellessa puoliväkisin kiinni. Raskas päivä oli alkanut jo toista tuntia sitten verorahoilla maksetulla taksimatkalla työhuoneeseen. Onneksi kohtuuhintainen torkkupeitto lämmitti mukavasti jalkoja, sillä sisälämpötila oli talkoohengessä ja säästösyistä asetettu vain 22 asteeseen.

Sitten se tuli : unen ja valveen rajamailla, kuten mullistavilla ideoilla on tapana. Innovaatio, tuo kultareunuksin koristeltu sana, tuo Suomen pelastaja ja höpökonsulttien märkä päiväuni. Ajatus alkoi itää pihvimiehen väsyneissä aivosoluissa.

Äkisti kaikki kirkastui. Jartsan ruumis jähmettyi ajovaloihin joutuneen peuran lailla, ajatuksen tuoma tunnekuohahdus vavisutti miehen hentoa ministerinruumista kuin pyörremyrsky. Sieltä se lähti kuin Sirkesalo rantatuolista, aivojen syvimmistä syövereistä, pelastus, aamen ja hallelujah, kaikki samassa shokkipaketissa.

Harvakseen pesty kahvimuki, jossa luki humorisisesti "Herättäkää minut kun työpäivä on lopussa" tippui Jartsan tärisevistä käsistä ja hajosi tuhansiksi siruiksi kovalle kivilattialle.

Olen sananot krapulassa ( vituttaa) kun herään ja lukekaa loput alta


Lähde : http://pastorip.blogspot.fi/2016/04/rakkaudesta-lajiin.html



KASPER DIEM: POSTI ALKAA MYÖS TARJOAMAAN HIERONTAA

Tästä kuulin kadulla kun lähestyin baaria 5 promillen humalassa koska työttömät kaikki on alkoholisteja ja makaavat vain kotonaan ja tämä on tutkittua tietoa teitenkin vuodelta 1968 Neuvostoliitosta. Kokoomus oli mukana.

Hieronta tapahtuisi aina perjantaisin työpäivän jälkeen kun asiakaskyselyn mukaan tarvetta on eniten. Asiakkat voisivat tilata erilaisia hierontapaketteja, joista arvokkaimpaan kuuluisi myös ns.”happy ending”.

Lue tästä koko liike idea.


Lähde : http://kasperstromman.com/2016/04/21/kasper-diem-posti-alkaa-myos-tarjoamaan-hierontaa/




Ei kommentteja: