THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 15. huhtikuuta 2016

THT ry kantelu Hietasaaren eko­mat­kai­lu­hank­kees­ta sai jatkoa nopeasti - Mielensäpahoittajat - Pyramidit on pelastus

Laitan tähän vaan linkkejä miten asia etenee ja tiedoksi ketkä ei ole facebookissa eikä tulekkaan kun tätä monet kysyi miulta varmaan jo 5 vuotta sitten että voisinko jakaa täällä monia juttuja ja tietenkin luvan kanssa ja lakien mukaan. Siksi yritän muistaa laittaa täydellisen lähteen aina.

Miuthan Kestävän Kehityksen keskus bloggasi kommentoimasta heidän facebook sivuilla eilen vaikka jaoin vain linkkejä. Taisi kolahtaa nilkkaan tai jopa päähän kun nopeasti oli YLE taas paikalla. Toisaalta onhan miulla muitakin ns. testi tunnuksia olemassa facebookissa kun tsekkailin asiaa asiallisesti.

Hietasaaren ekomatkailukeidasta on tarkoitus rakentaa palkkatuella, ei kuntouttavana työtoimintana

Oulussa toimivaa Kestävän kehityksen keskusta pyörittävä Yritetään yhdessä ry täsmentää vireillä olevan Hietasaaren ekomatkailukeidas -hankkeensa suunnitelmia. Asiasta tehtiin hallintokantelu.

Kantelu aluehallintovirastoon

Tasavallan harjoittelijat ja Tukityöllistetyt THT ry on tehnyt hallintokantelun Pohjois-Suomen aluehallintovirastolle Kestävän kehityksen keskuksen Hietasaari-hankkeesta ja on ollut huolestunut kuntouttavan työtoiminnan tekemisestä sen yhteydessä.
THT haluaa, että aluehallintovirasto valvovana viranomaisena tutkii onko hankkeessa huomioitu kuntouttavaa työtoimintaa koskevan lain sekä sosiaali- ja terveysministeriön ohjekirjeen vaatimukset.
– On vain hyvä, että tämäkin asia  selvitetään, toteaa Vaaraniemi.
Lue tästä alta lisää.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/hietasaaren_ekomatkailukeidasta_on_tarkoitus_rakentaa_palkkatuella_ei_kuntouttavana_tyotoimintana/8809554

Mielensäpahoittajat

Viime päivinä olen saanut poikkeuksellisen paljon postia juttujeni takia mielensä pahoittaneilta ja minua on vaadittu pyytämään anteeksi milloin keneltäkin. Olen kuulemma loukannut kaikkia Suomen rikkaita väittämällä heitä perusteettomasti veronkiertäjiksi ja olen pahoittanut monen mielen epäilemällä Oulun ekomatkailukeidasta rakennettavan palkattomalla työvoimalla kuntouttavana työtoimintana.

Tämän alustuksen jälkeen palaan tuohon Oulun ekomatkailukeitaan rakentamiseen. Yle uutisoi, että hanke toteutetaan kuntouttavana työtoimintana  ja minä kirjoitin siitä tuon ylemmäksi linkittämäni jutun. Sen ja Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry:n tekemän kantelun jälkeen Yle julkaisi uuden uutisen, jonka mukaan hanke toteutetaan palkkatuettuna työnä eli jokainen saa TES:n mukaista palkkaa. Palkkatuettuja tulee olemaan peräti 250 henkilöä.
Jos tämä on totta, niin kyseessä on jymyuutinen ja ihmettelen, että sitä ei ole hehkutettu valtakunnallisesti. Viime vuonna palkkatukirahat Oulussa loppuivat muistaakseni jo huhtikuussa ja yleensäkin yleishyödyllisten yhdistysten on erittäin vaikeaa saada edes yhdelle henkilölle palkkatukea. Onko nyt onnistuttu saamaan TE-keskukselta tukipäätös 250 henkilölle? Onko Euroopan sosiaalirahasto ESR:ltä saatu päätös hankkeen tukemisesta?
Lue tästä alta lisää.


Jotta ei kansalta loppuisi täysin huvi niin pian on työttömyys ongelma poistettu.

EHDOTUS: TYÖTTÖMÄT RAKENTAMAAN PYRAMIDEJA


Kasper Diem / Helsinki
Aina vaan korkeana pysyttelevä työttömyys huolestuttaa. Liiallinen tekemättömyys passivoi, ja isoin huoli on siitä etteivät pitkäaikaistyöttömät pääsisi ikinä enää kiinni työn syrjään.
Suomen hallituksessa tehdään kuitenkin työtä yötä päivää työttömyyden kukistamiseksi, ja tällä viikolla esitelty ratkaisu on ehkä ennakkoluulottomin tähän päivään mennessä. Sen myötä eduskunnan työryhmä uskookin nyt vihdoin kukistaneensa työttömyyden ongelman.

Työryhmän puhemies Bo Hager onkin silminnähden innostunut esitellessään uutta hanketta. Siinä jokainen yli kolme kuukautta työttömänä ollut velvoitettaisiin rakentamaan isoa pyramidia.
Bo Hager säteilee kertoessaan uudesta suunnitelmasta.

”Me täällä eduskunnassa emme elä ikuisesti. On hyvä miettiä jo nyt mikä muisto meistä jää sitten kun aika jättää. Ja siinä tämä valtava työvoimareservi tulee hyvään käyttöön.”

Lue tästä alta koko projekti suunnitelma.

Ei kommentteja: