THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Rip Kirpyn kyykytykset jatkuu

Työttömiä valmentanut Tuoterengas vaihtoi nimensä


Ja mie en tiedä miksi valtavamäärä Suomalaisia haluaa kyykyttää Suomalaisia, no tietenkin rahan takia josta itse hyötyvät palkkana. Narsistithan tekee mitä vaan rahan/tittelien eteen ja näitä riittää tässäkin maassa joka kunnassa.

Sitten toiset vielä toivoo että ihmiset pitää pakottaa palkattomiin töihin tai täys paskapalkkatöihin, Suomessakin näitä Pohjois-Korean ja Neuvostoliiton ihailijoita riittää ja yleensä ne on vielä kokoomuslaisia tai muita umpi narsisti porvareita  tai jotain uusliberaaleja :-/

Jos joku ei ole vuosikymmeniin huomannut niin tämä on umpi kahelien ja kyykyttäjien maa, sitten nämä ajatusten tonavat ja karpaattien nerot vielä pitää itseään jumalina ja näitä riittää tässä maassa :-/

Tänne voi ilmoittaa orjafirmoista, kyykyttäjistä.


Avoimen laitonto

Työntekijöitä on 430 ja liikevaihto kuusi miljoonaa. Työntekijät eivät saa palkkaa, vaan he ”käyttävät palveluita” eli ovat kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa. Yritys kehuu osallistuvansa työllisyyden hoitoon 4,2 miljoonalla eurolla vuosittain.
Ei osallistu, vaan se osallistuu työttömien hyväksikäyttöön ja sille vieläpä maksetaan siitä. Se ansaitsee jokaisesta sinne ”palveluun” ohjatusta 10,09 euroa päivässä.
Lue tästä alta lisää.


Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/04/27/avoimen-laitonta/


Ei kommentteja: