THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Miksi Suomalaiset kyykyttää Suomalaisia

Kysykää näiltä valopäiltä suoraan töissä että mikä on hauskaa kyykyttämisessä ja ruoskimisessa. Sadat tuhannet saa nautinnon kaikesta sekä rahaa vielä kaikesta, se näissä on huvittavinta kun nämä ruoskijat ja kyykyttäjät ei itse tajua edes tätä vaan nauttivat kaikesta kuten mm. Hitler, Stalin, Causescu jne.

Tossa yksi siivooja taas sanoi että hyö kun yrittää jutella töissä vuodesta toiseen johtajille että saisko sitä palkkaakin enemmän niin aina on tuttu vastaus, olette paskoja näin karrikoiden sanottuna ja teillä on tes palkka ja hän vetää muiden kanssa voitot palkkana että jos ei kiinnosta lähtekää kävelee eikä johtajat edes omista isoa ketjua.

Tossa vuosia sitten ex-työkaveri joutui pakkotöihin 867€/kk bruttopalkalla prkl yli 30 vuoden it-työuran jälkeen. Karenssia ei voinut ottaa koska ei olisi saanut toimeentulotukea koska omisti omakotitalon lisäksi ihan halvan ex-vanhempien kesäpaikan. Viikonloppuisinkin piti käydä iltaisin töissä sen 4-5 tuntia, tes sopimus ja ei mitään viikonloppulisiä jne. ylityöt piti pitää vapaana muittenkin, on miulla se työtodistus skannattuna. Kuoli vitutukseen  ja ei päässyt eläkeellekkään kun oli lähes 60 vuotias. Pomot oli täys kusipäitä ja sanoivat vaan että tee äläkä valita ja tietysti omalla autolla meni töihin josta ei ollut rahallisesti hevon paskan hyötyä hänelle mutta tietenkin johtajat ja päälliköt sai työstä palkkaa. Tätä paskaa tämä on koko Suomi täynnä eli vaaditaan valtavamäärä umpihulluja ketkä näitä kyykytystouhuja pitää yllä, no Suomessahan näitä riittää :-/
Sanoin että tempase pomoja turpaan ja menet lääkäriin hakemaan sitten sairaslomaa, ei uskaltanut ja kuoli, no tulihan niitä säästöjä ja rahat voidaan antaa huippuneroille palkkana jne.

Tossa yksi henkilö muutti työn perässä yhteen valtion isoon työpaikkaan jokunen aika sitten, osti asunnon jne. sekä oli myynyt toisesta kaupungista oman. Kaksi viikkoa oli ja sanoi parille hepulle että tää osastohan on aivan umpihulluja täynnä johdossa muodollisine päälliköineen ja otti lopputilin heti :D

– Työn määritelmään kuuluu, että ihminen saa siitä ansiotulonsa. Nyt tämä romutetaan.
Herttuaista kummastuttaa esityksessä sekin, että tähän asti vapaaehtoistyötä tekevä työtön on saanut karenssin.

– Onko työnäytettä tekevä työssä vai työtön? Mikä on hänen statuksensa? Herttuainen kysyy.

Sitäkin hän ihmettelee, että ensin hallitus heikentää julkista liikennettä, jopa yksityistää sitä.
– Ja sitten työtön voidaan pakottaa menemään palkattomaan työhön omalla autolla.

Eihän näitä touhuja ymmärrä kukaan mutta aina näitä suomeksi mutta aina vaan kyykyttäjiä löytyy joka kunnasta ja firmoista ja monet pitävät vielä itseään fiksuina kun kyykyttävät muita naamapokerina. Joku valuvika on oltava ja paha sadoilla tuhansilla päässä koska ei muuten koko Suomessa ihmisiä kyykytettäisi, ja sitten näistä vielä maksetaan näille ruoskijoille.

Lue tästä alta vaikka tämä vaihteeksi. Ja kuka ei ymmärrä suositten opintomatkaa Pohjois-Koreaan. Tässä yksi kaveri tuumas että koko ikä pitää katsoa tätä paskaa Suomeksi vuodesta toiseen ja totesi kaikki ei suostu nuolemaan herrojen hanuria on totuus.






Tämä lippu kuvastaa kaiken tästä maasta.


Ei kommentteja: