THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Orjafirmat

Hei, "nyt me tienataan" ketkä vitun me, suuri osaa käy leipäjonoissa ja me emme ole kaikki kokoomus paskoja ja uus liberiaaleja jotka tuhoaa koko Suomen tai muita umpi porvareita joilla ei ole empatiaa paskan vertaa :-/

Orjafirmojen listalla voisi olla jokainen Suomen kunta joita eli johtajia ei kiinnosta ihmisten asiat yhtään miksi kunnat käyttää palkattomiatyöntekijöitä mutta johto ja päällikkö armeija imuroi itse naamapokerina rahaa. Ei jären häivää. Ja nyt ihmetellään miksi maassa on ongelmia kun Suomalaiset itse kyykyttää Suomalaisia, tämä on tätä me henkeä kuten Neuvostoliitossa tai Pohjois-Koreassa.

Nyt ei pidä käsittään väärin eli voihan ihminen tienata omalla firmalla vaikka mitä mutta ei pidä käyttää ihmisiä hyväksi koskaan liiketoiminnan takia vaan maksaa työntekijälle myös palkkaa jolla tulee toimeen. Pikavippifirmat on hyvä bisness kun ihmiset saadaan kuseen sitten toiset käyttää härskisti toisia hyväkseen ja sanovat tehdään töitä.

Kaikkein törkeimmät tapaukset on että annetaan kenkää töistä ja siten pakotetaan karenssin uhalla ilman palkkaa tekemään samoja töitä mistä ennen sai palkkaa. Näit on kirjastoissa ja vaikka missä ollut. Monet nuoret ainaskin on esim. entisöinti pajoilla katkoneet sahalla suoraan vaikka asiakkaan tuolin jalat ja sanoneet ai mitä piti tehdä, jos ei osata maksaa palkkaa niin miksi pitäs osata tehdä töitäkään, onhan töissä palkkaa saavia joilla on vastuu sitten kaikesta vai miten se menee että vastuusta maksetaan. Tossa jotkut oli työttömien ruokalassa ja tästä on aikaa vuosia, kusivat keittoon ja tarjoilivat yhdistyksen johtajille sitten keittoa ja hyvin oli uponnut alas yms.

Tässä on sivu minne voi ilmoittaa orjatyöpaikan eli suoraan sanottuna minne ei kannata mennä hakemaan töitä Suomeksi jos ei tykkää kyykyttämisestä ja huippu yksilöistä.

Tällä sivulla on tarkoitus pitää listaa palkatonta työtä teettävistä firmoista ja boikotoida niitä. Jos haluat yrityksen nimen tälle mustalle listalle, niin toimita ohessa myös kuva sen yrityksen työnhausta, tai muusta sellaisesta tiedosta, josta palkan olemattomuus ilmenee. 

Jos palkattomassa ilmoituksessa puhutaan työharjoittelusta, työkokeilusta tai työnäytteestä, niin kyseessä on orjafirma. 
Jos puhutaan työllistämisestä, niin kyseessä on kuntouttavaa työtoimintaa kunnille myyvä orjafirma.







Eikun antamaan karensseja ihmsille koska se näyttää todella monille tuovan tyydytystä kun saa kiusata palkan eteen ihmisiä. Aivan umpikaheli pitää olla kuka näitä karensseja antaa mutta niitähän tästä maasta löytyy joka kunnasta ja notkosta. Monet nuoretkin puhuneet vuosia että miten hullut saa olla töissä ja kiusaa toisia tarkoituksenmukaisesti että ketä nämä karenssit, sanktiot hyödyttää ja hevon paska kurssit että opetellaan tietokoneen käyttöä kuin pikku vauvat, jos nämä olisi vapaaehtoisia sen ymmärtäisi mutta toisilla ei olisi sitten töitä, olemme vuosikymmeniä vanhemmat ihmiset sanoneet että Suomesta kannattaa lähteä pois heti tilaisuuden kuullen jos ei halua olla narsistien kanssa yhdesä töissä koska semmoiset firmat on harvassa jossa ei löydy kyykyttäjiä.

Ei kommentteja: