THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 17. joulukuuta 2012

Houkuttele, lupaile, lamaannuta ja syyllistä.

Mitä yhteistä on Kataisella ja Stalinilla?

Houkuttele, lupaile, lamaannuta ja syyllistä.
Ensin Katainen lamaannuttaa ja sitten syyllistää


Tässä tekstiä http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/127336-ensin-katainen-lamaannuttaa-ja-sitten-syyllistaa 

Vastustamme Jyväskylän omaishoidontuen leikkaamista

Jyväskylä suunnittelee vuoden 2013 budjetissa omaishoidontuen alimman tukiluokan poistamista kokonaan.

Tämä toimenpide ei ainakaan tuo kunnalle säästöjä, koska kukaan muu kuin rakastava omainen ei tuota työtä niin pieneen hintaan tee (364,35e/kk). 

Lähde : http://www.adressit.com/vastustamme_jyvaskylan_omaishoidontuen_leikkaamista 

Olen koko elämäni miettinyt miksi omaishoitajien arvostus on täysi nolla Suomessa, no siksi jotta tietty määrä ihmisiä saa korotettua omia palkkojaan on totuus. Muutenhan omaishoitajien pitäs saada helposti vaikka 2500€/kk koska tekevät töitä 24/7 ympärivuorokauden monet. Ja tämä pieni korvaus vielä. 

Siksi toiset ei autakkaan vanhuksia/vanhempia koko elämän aikana kun eivät rakasta heitä vaan heidän perintöään tai rahojaan, auttaminen alkaa vasta kuoleman portilla. Tämä nyt niin läpinäkyvää ollut aina elämässä. Ja saa kaikesta kieltäytyä mutta harvoin näin moni tekee kun kummasti tulee toisille virtaa kuoleman portilla auttamiseen edes vähän kun rahankiilto saa ihmeitä aikaan mitä yksikin kaveri purki kun sen veli ei auttanut 40 vuoteen paskaakaan missään edes omia vanhempiaan ja sitten alkoi viimemetreillä perseen nuoleminen perinnön vuoksi, ja tämä on todella yleistä näissä  auttamisissa.

Mieletön palkka toi 364,35€/kk tai korvaus joka siis alempi tukiluokka, tai eihän omaishoitajat tee työtä vaan auttavat ajankuluksi päättäjien mielestä, ja omaishoitajien avulla tietty osa voi tehdä työtä kun toiset tekee ns. ilmaiseksi töitä niin voidaan omasta työstä kuitata sitten rahaa ja sanoa ei ole aikaa, väsyttää.  Ja nämä omaishoitajat voivat luopua vielä omasta työstään rakkauden sekä auttamisen takia mitä olen kuullutkin tapauksista jo vuosikymmeniä milloin missäkin.

Jyväskylän kaupunginjohtajan palkka oli 189 000 euroa vuonna 2010.  Eli pelkästään tällä palkalla voidaan kustantaa 518 omaishoitajaa eli yksi johtaja vastaa näin monta paskaa "duunaria/auttajaa" jotka tekee vielä töitään 24/7h.  Mutta vastuuhan on johtajalla täysin jotta budjetti pitää, vastuustahan maksetaan jotta vanhukset saavat palvelua eli apua. Säästöjä kun etsitään niin tottakai se aloitettava 364,35€/kk tienaavista omaishoitajista, sitten kuntouttavissa töissä olevista jotka saa vaikka palkkatukea kunnalla Kelalta 1050€/kk niin pudotetaan ne työmarkkinatuki+9€ päivä korvauksella.

Joku sanoi että Jyväskylässä olisi noin 500 omaishoitajaa. Ei kaikki välttämättä auta vanhempiaan tai puolisoaan näin vaan tiedoksi vaan voivat olla ulkopuolisia/sukulaisia/tuttuja/kavereita jne. Eikä monella ole muita tuloja edes eikä omaisuutta. Köyhistä revittävä viimoiset säästöt kun muualta ei enää saada eikä johdon tai hyväosaisten palkkoja voi nyt laskea koska vastuusta pitää maksaa.

Tuskin kaupungin johtaja on itse valmis auttamaan vanhempiaan 364,35€/kk korvauksella vaikka 10 vuotta koska eihän siintä hyödy rahallisesti mitään (paitsi jos imetty ensin palkkana rahaa 5 vuotta eli miljoona euroa tai miljoona perintö) ja eikun vaan lässyttämään paskaa kansalle johon kuunteluun olen itse tottutunut monien kavereitten kanssa elämäni aikana lapsesta asti miten nämä hommat menee.

Sanon vielä kerran että työelämässä ja elämässä yleensäkkin on hirveesti oman perseen ajattelijoita jotka eivät ole valmiita auttamaan muita kuin rahasta ja sitäkin pitää tulla kovasti.

Eiköhän näitäkin omaishoitajia pidetä täyspaskoina koska korvaukset naurettavat koska sehän kertoo arvostuksesta täysin, mutta kun pidetään kiitos puheita kunnan/valtion pippaloissa kehutaan aivan helvetisti miten hyviä he ovat ja samalla nauretaan sen jälkeen että vitun kaheleita että saatiin nämäkin tekemään näitä töitä 365€/kk korvauksella kun itse tarjotaan vaikka kunnassa kahvit näille tai joululounas neuvottelujen yhteydessä kun nämä omaishoitajat pitävät johtajia taas täys ääliöinä oikeesti sekä sairaina. 

Kunta ja valtio säästää omaishoitajien avulla mielettömät määrät rahaa, jos kaikki lopettaisi tämän Suomessa niin pitäs palkata kymmeniä tuhansia tekemään samat työt jos ei satoja tuhansia sekä luotava vanhainkoteja sekä muita laitoksia. Tai sitten antaa vanhuksien kuolla säästösyistä kun ei riitä rahaa kun iso osa vetää järkyttävää tiliään itselleen ja samalla puhuu ei ole rahaa. Tämän vuoksi kuntiin palkataan mielettömät määrät "työkokeilijoita&harjoittelijoita" jotka auttaa vanhempia ihmisiä työmarkkinatuella + 9€ päivä korvauksella jotta ei tarvitse maksaa palkkaa näille, eli työttömiä pakotetaan näihin karenssin uhalla jotta itse saa tietty osa vetää tiliään itselleen vilpittömästi.

Mitäs ihminen rahalla tekee, paitsi kun se raha tulee itselle niin voidaan syyllistää ilmaiset auttajat täysin eli omaishoitajat 365€/kk saavat ja haukkua ne hulluiksi jos eivät suostu tähän ja korvauksien alentamiseen.  Voidaan sitten sanoa että saat rahaa kuiteskin työstään.

Etenkin yksineläjät helppo elämässä aina syyllistää koska heillähän ei ole omaa elämää eikä perhettä näitten toisten mielestä jotka näkevät vain oman navan kautta asiat kun yksineläjän on tehtävä kaikki työt yksin kun perheissä voi olla esim. 2 vanhempaa+ 3 lasta (yli 8v) eli 5 tekijää mutta silti näkevät asiat päinvastoin kun päässä on bitit täysin sekaisin. Ja monihan kuvittelee että yksineläjällä ei ole elämää vaan se erakoituu kotia joten pakotetaan se kuntouttavaan työhön sitten ilmaiseksi muodollisella korvauksella.

Nyt kunnat pakottamaan etenkin yksineläjiä auttamaan vanhuksia kuntiin erillaisissa asioissa, mitäs nämä ihmiset rahalla tekee eli palkalla kunhan saavat päivät tekemistä kun eivät omista muitten mukaan mitään elämää eikä harrastuksia. Johan aiemmin oli juttua miten Kerava hoitaa vanhusten lumityöt työttömillä 9€ päivä korvauksella. 

Tiedän yhdenkin paikan jossa on vanhuksien/sairaitten avulla taas tehty miljoona bisness. Sitten voidaan vilpittömästi sanoa että teemme hyvää työtä auttaen vannhuksia yksityisen firman kautta.Näin revitään monet perinnöt ja tilit rahana omalle tilille "auttaen näitä" vanhuksia. Toiset käyttää vanhuksia todella törkeästi hyväkseen. Monella ei ole lapset tai muut ajamassa/katsomassa asioita että ei vanhuksien avulla rikastuta tarkoituksellisesti käyttäen heitä hyväksi. Moni vanhus ei tajua edes mihin ryhtyvät jos ei muita tekemässä sopimuksia sekä valvomassa kaikkea.

Voin sanoa että vanhuksien hoidossa voidaan kusettaa hirveet määrät itselleen rahaa jos on pokeria, senkuin sanoo että tämä on työtäni. Sama kuin työttömien yhdistykset niin sain juuri tiedon että yhden johtajat työ säilyy eli se 4700€/kk palkka kun alaiset vetää 1050€/kk tai työmarkkinatuki+9€ päivä palkkaa. Näin tämä johtaja voi pitää itseään vilppitömän hyvänä kun saa rahaa köyhien avulla eli työttömien. Sama on vanhusten auttamisessa ja moneltahan on imetty hirveet perinnöt milloin mitenkin sekä tilit tyhjiksi koska "autetaan" ja sanotaan tämä on työtään, jopa lakimiehet tekee näin koska ne on viisaita sekä lukeneita vaikka perinnön jaossa jossa on monta rahan vetäjää vaikka kyse ei ole auttamisesta. Pitää olla vaan vitun törkeä ja röyhkeä.

Monet hmiset auttaa vaan rahan takia tai tekevät yleensä mitään, mutta sitten itse eivät ole valmiita auttamisen vuoksi auttamaan kuin muodon vuoksi vaan syyllistävät vielä toiset kuten Stalin. 



Stalinin systeemi jota liian monet noudattaa
Houkuttele, lupaile, lamaannuta ja syyllistä.


Valtakunnanärsyttäjä

 

Ei kommentteja: